myangelson Denizlerkadar acele etmek istemiyorum ya fazla varsa zaten her türlü çıkar adetim gecikir baya 😅 farklı testleri normalde ovulasyon testleriyle sipariş verecektim adet olunca yine aynı şekilde düşünüyorum öyle veririm 😂😂😂
myangelson Denizlerkadar inşallah 😊🤲🏻 ama sanırım adet olacağım durup dururken karnım ağrımaya başladı 😅
Elif-ada- Denizlerkadar Bu çok güzeldi hep pozitif görüp nagatif çıkanları gördükçe daral gelmişti pozitif gördün pozitif çıktı hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin🤗
Denizlerkadar Elif-ada- Çok teşekkür ederim sizler olmasanız ben de negatif sanacaktım hala 🥹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻♥️
myangelson Denizlerkadar bilmiyorum ki doğru hamile kaldığımda da aynısını yaşamıştım ama bilemiyorum adet gibi hissediyorum 🥲
Sinemm68 Denizlerkadar ay canım bin küsür çıkmış zaten kan sonucun arada nokta yok 1.04 değil 1004 😂😂
Fekf Denizlerkadar kız hamilesin sen şimdi duaların kabul olur bizim orda öyle derler hepimizin ismine güzel bi dua et te bizde gebe kalalım 🥰🥰
Denizlerkadar Fekf Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucağımızı doldursun, sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻🥰♥️