Zeynepkrkytlli Ipekulas kayınvalidem kalmak istiyo ama temizlik konusunda pek iyi değil 🫣😂 ev batmasın yeter o yüzden o kafadayim Zaten biraz da o yüzden su an yapasim yok zaten geri batacak ev Gerçi ne olacak bilinmez ama şu an ki düşüncelerim bunlar
bahardaa Zeynepkrkytlli 2 hafta annem kaldı o süre dokundurmadım bir şeye iki hafta sonra çok rahat her işi yapıyordum
Sedef21 Zeynepkrkytlli normal doğum yaptım eve geldim ertesi gün yavaş yavaş süpürge mi yemeğimi yapmıştım
eceyc314 Zeynepkrkytlli ilk doğumum sezaryendi. Ertesi gün eve geldik, valizi boşalttım çamaşırları ben hallettim astım vs. 2. Günde evi süpürdüm işlerimi yapmaya başladım. Kendimi yormadan yaptım tabi ama beni hiç zorlamamıştı sezaryen. İnşallah ikinci sezaryenimde öyle olur.
Zeynepkrkytlli eceyc314 ay maşallah sezeryan olup böyle olmak da güzelmiş İnşallah ben de sizler gibi 1 günde toplanirim
minik_kurabiyeee Melike_4949 @Zeynepkrkytlli doğum yapalı 3 ay oldu tam anlamıyla evimi temizleyemiyorum çünkü bebeğim hiç bir sekilde fırsat vermiyor yoksa ameliyat yerinden falan hiç bir sorunum yok
HBetul Zeynepkrkytlli ilk gün daha oturmadan çamaşır katlamıştım 🙈 sezeryandan dolayı 10. Günden sonra daha rahat hareket etttiğim için daha sağlıklı ev işi yemk vs yapabildim . Genel olarak ama tam teşekkürlü yapamıyorsun yanında birine ihtiyaç duyuyorsun malesef ki yine bir yer eksik kalıyor
hunilimom Zeynepkrkytlli iki doğumda da 3. Gün ayaktaydim ilk doğumda 4. Gün yanlız kaldım çamaşır da astım yemek de yaptım ev de süpürdüm ikinci de eşim yanimdaydi 20 gün ama 5. Gün yanlız kaldık haliyle kalkıp yaptım normal doğum yapmıştım sadece ufak ağrılarım oluyordu eğilip kalkarken
Cileklipizza Zeynepkrkytlli amingüzel dileklerin için ❤️ rabbim güç veriyor bence yoksa dediğin gibi çok zor yani😊
Zeynepkrkytlli minik_kurabiyeee bi yerde de sağlık yerinde olduktan sonra o da önemli değil Aslında katlanmak dediğimiz ne çok şeye katlaniyoruz Önem verdiğimiz ne çok şey bı yerden sonra amaaaan canım sagolsuna dönüyor Analik 🥹
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle insan yetişemiyo ama yoksa ameliyat olduğum günden beri hiç durmadım tektim hep yemekle de uğraştım evide topladım ama öyle detaylı yapamadım sadece
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen canım bende 9 10 günlükken falan elif sarılık oldu sonra ben peşinde kosturdum zaten kimse yoktu yanımda merdiven inip çıktım ama detaylı temizlik yapamadım bir kere tek yaptım üstten
minik_kurabiyeee Melike_4949 Aynen amine erva 2 günlük falandı oda kuveze girdi tek başıma indim çıktım amaann can sağlığı olsun ev yinede halledilir valla
1zehrs Zeynepkrkytlli bünyenize bağlı tabi ama herkes aynı değil hamileliğiniz kadar yine yapabilirsiniz öyle içinize sine sine temizlik yapmak 1 ayı bulur zannımca
Bbuse12 Zeynepkrkytlli pazartesi dogum yapmistim carsamba gunu ev supurmeye basladim mecburiyetten kimse yoktu cunku bi tane daha oglum var cok zorlandim
Zeynepkrkytlli Bbuse12 rabbim hepimizi böyle günlerde destek çıkacak insanlarla karşılaştırsın Gerçekten çok önemliymiş Bundan sonra hamileliğim bitip kendime gelince çevremdeki hamilelere el ayak olmayı düşünüyorum Tabi beni görmezden gelenler için aynısını yapar mıyım bilemiyorum ama genel olarak yapmak istiyorum
Belginylmz Zeynepkrkytlli sezryan olmuştum 4 günde günlük ew işlerini yaptım ama tabi detaylı girmedim camdi perde yıkayıp asmaydi yaoamadim ama günlük ew işlerini yaptım ama 10 gün geçince sezryan olmamış gibiydim ozman yapılabilir
Zeynepkrkytlli Belginylmz aynen canım başta kendini yormamak gerek Belki o an iyi hissedersin ama sonradan acısı çıkar filan o beni korkutuyo