umena 2prensesannesiiii Soru: Çarşamba günü kan aldırmaktan sakının. Zira o Eyyub (Aleyhisselam)’ın musibete çarptırıldığı gündür. Cüzzam ve alaca hastalığı ancak Çarşamba günü ortaya çıkar. Bu hadisi, İbni Mace, Hâkim ve Beyhaki rivayet etmiştir.
HBetul 2prensesannesiiii aa bak bunuda ben bilmiyordum yada hastahaneden hastahaneye değişebiliyor bende cuma olsun isterim şansımı denicem 🥰 evlatlar değerli bir şey olmaz allahın izni ile hurefe
_almirasmom HBetul ben ılk kızımı cuma dogurdum hem hava yagmurluydu hemde ole guzel bır kız dı ki bembeyaz gozlerı acık heryerı seyredıyordu bırde down bebegımmıs hıc bılmıyorduk rahmetlı ve bereketlı geldı bıze🥹☺️
AnnesininBaliii07 2prensesannesiiii ben kızımı 24 Nisan Çarşamba günü doğurdum birşey olmadı sezeryan oldum
_almirasmom 2prensesannesiiii bole bırsey bılmıyorum sadece çarsamba gunu tırnak keıslmez her turlu hastalık davetıyesıdır dıe bılıyorum ama amelıyatla ılgılı bısı bılmıyorum bende ya esımın Doğum gunu 23 temmuz yada 38+0 da 25 temmuz ıstıyorum
chaos 2prensesannesiiii ülkemizdeki çoğu faili meçhul cinayetlerin Çarşamba günü işlendiğine dair bilgiler var sanırım bizim dinimizde değilde başka bir dinde kötü bir gün olarak kabul ediliyor bende Çarşamba günü sezaryen oldum bu arada
Drysf_bjk 2prensesannesiiii yok canım ne alakası var benim ilk doğumum Çarşamba günüydü ki planlı değildi yani kontrole diye gittim tansiyonum çıktı zehirleme olmuş o yüzden doğuma aldı sezaryen oldum , hiç bir şeyde olmadı
madameux 2prensesannesiiii eşiniz memur mu :D babalij iznini full performans kullanmak icin mi carsamba aldiniz
2prensesannesiiii madameux hahhahahaha kahkaha attım bu güzeldi 😂😂😂😂😂 evet ama hiç böyle düşünmemiştik 24/07/24 güzel bi tarih diye o gün istedik 😂😂😂