Bihterrr Kızlar sosis yenmemesi gerektiğini ben de biliyorum ama o kadar çok canım istiyor kii iyice pişirsem bi kerelik bişey olur mu? Siz hiç yediniz mi ? Tadımlık ye demeyin şuan doyumluk istiyorum 😂
Damlaozzz Bihterrr Normalde çok yemem hamilelik ya işte aşırı canım çekiyor benimde iyice pişirin mutlaka bir kereden bir şey olmaz diye düşünüyorum 😊
EdaninBebegi Bihterrr bir kereden bişey olmaz hatta ara ara yemektende bir şey olmaz abartılmadığı sürece:)
Neferut Bihterrr valla canım ben sucuk salam sosis hepsini yiyorum çünkü seviyorum sadece çok iyi pişiriyorum 3-4 güne bir de yiyorum şükürler olsun problem yok doktorum da yasaklamadı zaten
Bihterrr Neferut benim doktorum yasakladı ama özel bir durumum da yok aslında 🥹 herkes yiyorsa ben de yiyeyim içim rahatladı😂
Bihterrr kahvesever__ niye yenmesin kısmını araştırın isterseniz toksoplazma riskinden korktuğum için sordum yiyen var mı diye hamileliği hastalık sandığımızdan değil yani
Neferut Bihterrr sen benim kadar yeme canım o zaman nadir ye riskli bir gebeliğin yoksa problem olmaz 💗 ben gebe olduğumun farkında bile değilim hala düğünlere gidip halay çekip dans ediyorum 😄💗
myangelson Bihterrr ben sucuk sosis yedim bir sıkıntı olmadı iyi piştiği sürece. Salam bile pişirip tuketilebiliyor
Serapazraege Bihterrr bende geçen gün resmenn sosis diye öldüm bittim kızarttım güzelce yedim aklımda kalacağına midemde kalmış oldu. Bir daha sık sık yemem ama bu şekilde canımız çekince arada bir sorun olacağını sanmıyorum