melmelike Beybyi ilk 2 ay korundum 1 yılı tamamlarken evlilik yıldönümümüze yakın hamile kaldığımı öğrenmiştim
iremree Beybyi ben ocakta evlendim adettim şubat adeti gördüm mart gördüm 2 adet gördüm 3 ü görmedim biz biraz acele ettik 🥹😅
Adlaksy Papatyamm63 annem diyor sen evlenmeden önce kendinle götürdûn büyük ihtimal 😂 utanıyorum ve hep de iki sene çocuk yapmam diyordum 😂😂
Adlaksy Papatyamm63 Allah’tan görücü usulü oldu evliliğim yoksa bize de düğünden önce yaptınız derlerdi 😂
AdaKaranfili Beybyi ilk ay hamile kaldım. Birinci ayımızda hamileydim. Malesef düşük yaptım. Sonra iki gebelik de kürtajla sonuçlandı. Ardından iki kızım doğdu 16 ay farkla
momguzide Bir_nazenin01 çekememezlik kelimesinin anlamını bildiğinizi sanmıyorum😆 neyini çekemiyim tanımadığım birinin acaba şaka gibi ashahshahahsh
1prensesannesi__ Beybyi 1 ay sonra hamile kaldım evlengim hafta ve 1 ay sonra adet gordüm o kadar 2 aylik evliydim hamile oldugumu ogrendim 😃😃
SelinYalcnkya Beybyi 2 yıldır evliyim geri çekilme yöntemiyle korunduk 2 yılın sonunda isteyerek oldu
Sumisali_ Beybyi Hem reglim gecikmişti ama bulantı olmuştu olmaz diyerek test yaptım silik bir çizgi vardı kan verdim ve betam 69 çıkmıştı o şekilde öğrendim 😊