Melisaaltnblk Iremparlkc2 günde en az 2 lt su tüketiyorum birde simde duman ın youtube de ödem için özellikle verdiği egzersizleri yapıyorum tuz tüketimini de aza indirdim hiç ödem olmadı suana kadar cokmşükür
Alyadefne Iremparlkc2 Iremparlkc2 canım her akşam magnezyum içiyorsun bir tane. O ödemi de geçiştiriyor hem de kramp kemik ağrın olmaz ben neredeyse 3 aydır düzenli kullanıyorum hiçbir ağrım sızım olmuyor mutlaka magnezyum iç akşam uyumadan.
ngksu Yürüyün ve bol su için doktorunuza danışıp yapabilceğimiz sporlarıda evde yapabilirsiniz klasiktir ama tuzdan uzak durun
Iremparlkc2 Melisaaltnblk bende tuz hiç kullanmıyorum bazen yarım ekmek yiyorum günde 3 litreyi buluyor su tüketimimde
Iremparlkc2 Alyadefne 1 aydır içmiyorum nerdeyse magnezyumu kendi kendime kestim ilacı aklıma da gelmedi değil aslında
Alyadefne Iremparlkc2 kullan canım hatta baş ağrısı hiç yapmıyor bunu kullanırken. Maşallah diyeyim normalde ben kronik migren rahatsızlığım var ama hiç ağrımadı başım çok faydası var magnezyumun doğuma kadar bırakmayın