Bende öyleydim felakat kalp çarpıntısı bunalma yaşıyordum uyuyamadikca insan daha çok bunaliyo aglama hissi geliyo cok kotu oluyo o an. Ama sakin olmaya çalış o an. Yuzune soguk su carp iyi gelir derin derin nefes almaya calis nabzinin dusmesini beklerken ayakta olma oturur pozisyonda ol. Stres yapma kesinlikle strws yapınca daha çok artıyor hicbisey kafayi takma suan senin sağlığın onemli. Benim tavsiyem gunduz uyuma gece cok daha zor uyursun beb gece uyuyamasam bile gunduz hic yatmadim o yuzden geceleri daha rahat uykuya daldim kesintisiz uyudum. Birazda psikolojik oluyo acaba kalbim mi carpcak acaba uyuyamicam mi diye dusunme sakin kal pozitif şeyler düşün. Beb telefonla uyumaya calsiyodum gözler yorulsun oyke daliyim diye sakın öyle yapma yat yatagina telefonu uzakta birak gözlerini kapat guzel pozitif seyler dusun zaten dalarsin uykuya. O an çarpıntı hissettiginde de kalk yuru evin icinde balkona cik temiz hava al nabzini kendin dusurmeye çalış. Birde benim doktorum papatya çayı icmeme bisey demedi sende doktoruna danış mutlaka ben yatmadan 1 saat once içiyorum daha sakin kalıyorum papatya cayi melatonin iceriyo. Ama ilk zamanlar da kullanilmamasi lazim diye biliyorum doktoruna sormadan içme sakın ben 38 haftadayim o yuzden doktorum musade etti.