amayinedeiyiilerledim SmyEsciv artık haftalık gidiyorum. Önceden 2 haftada 1 di. Her hafta gidip nst ye de giriyorum. Ay daha 1 hafta var. Özlüyo musun sende görmeyince 🥹🥰
SmyEsciv amayinedeiyiilerledim evet çok merak ediyorum kaç kilo olmuş büyümüş mü herşey yolunda mı diye 😊 hem heyecan hem stres oluyor değişik 😊 sezeryan düşünüyorum ben 38de alırsa ay sonu belli olur tarih falanda 🙈
Kubraakgn0 BirAskMasali1323 Erkek diye söyledi doktorum %80 ama detaylıda kesinleştirin siz yine dedi sizinki belli mi 😂
BirAskMasali1323 Eylulperisi Benimde 17+6 aramızda 2 gün var cinsiyetiniz belli mi ayrıca detaylı ultrason için randevu aldınız mı🥰
BirAskMasali1323 BerrakYagmurMert Günlerimiz aynı 17+6🍅🥰cinsiyetiniz belli mi deryali ultrasona randevu aldınız mi
BerrakYagmurMert BirAskMasali1323 benim 10. Haftada belli oldu cinsiyet fatal dna ile kız 💃🏻 21. Hafta düşünüyorum ben detaylıyı . Sizin belli mi cinsiyet
BirAskMasali1323 Kubraakgn0 Bizimde yüzdelik pay vermedi ama kıza benziyo dedi ama net değildi detaylı ultrasonda belli olur dedi🥰bizde detaylı ultrasonu bekliyoruz bakalim