SibeelEmmre Kanım 8 , doktorum seni doğuma alamam sevk edilirsin dedi , böyle bir şey yaşayan var mı , kanı düşük olanlar neler yaptı bu süreçte
myavocado SibeelEmmre e doktorunuz bunu diyene kadar, bir şey önermedi mi? Takviye, beslenme tavsiyesi bir şey
NGold SibeelEmmre doktor bunu söyleyene kadar bir sürü ilaç var bunları neden uygulamıyor size ? Benimde kanım düşüktü serumla ilaç aldım hastanede mesela
Sedatbk SibeelEmmre benimde 9.2 idi demir ilacini gunde 2 ye cikartti artis olmazsa damardan takviye yapacagiz dedi 3 haftanin sonunda 10.8 e cikti cay kahve icmedim bakalm ne diyecek cumartesi randevumz ama yukselis oldugu icin gerek kalmaz diye dusunuyorm 2 icmeye devam ederm
1998_irem SibeelEmmre benimde aynıydı doktorum bana bir hafta arayla serum olarak demir takviyesi uyguladı kanım yükseldi resmen doktorun kestirip atmış başka doktor bak
myavocado NGold aynen öyle ya aşırı saçma, ne demek doğuma alamam. Doktora neden gidiyoruz ki her ay, bu tarz durumlarda önlem alınsın diye. Herkes doğuracağı zaman gitsin madem 🤷
NGold myavocado Aynen öyle riskli durumlarda herkes bizi başından atarsa napıcaz evde kendi kendine mi doğuracak kızcağız
SibeelEmmre Demir verdi sabah akşam yemeklerden önce , kan takviyesi diyiordı şimdide sevk diyor erkem doğum riskim var sadece tahlil yapıp duruyor ne yapacağımı bilmiyorum özel birde
Drfatma SibeelEmmre kaç hafta olduğunuza da bağlı sanırım erken haftalarda takviye yapılır ama doğum yapılırsa doğum için daha büyük bir yere yönlendiriyor olabilir
esmerrmm SibeelEmmre kanim 6 ydi , kan ve demir serumu takildi 10a yukseldi , sizede takmalari lazim ozman
SibeelEmmre Evet özel takipliydim , peki bu demir kan takviyeleri doğuma yakın mı takılıyor şimdiden mi takılıyor 6,5 aylığız ama erken doğum riskim varmış rahim aşağıda servis 24 cm