MeltemMydn 32 hafta 5 günlüğüm. Ultrason kontrollerinde bebek yan duruyor. Acaba ne zaman döner benim gibi olan var mı normal doğum istiyorum Allah’tan gelen bir aksilik olmazsa her şey normal seyrinde gittiği sürece kafam karıştı.
Damla MeltemMydn bebek doğacağı gün bile dönebilir hiç belli olmaz ama ben secde pozisyonunda durarak desteklemiştim tavsiye ederim
Maybeybi MeltemMydn 35e kadar yan duruyordu. Sonrasında 1 kontrolde baş geliş diğer kontrolde yine yan duruyor:( geçen hafta baş gelişti bugün 39+0 oldum kontrolde yine yan dönmüş:( hissetmiyorumda döndüğünü doktor suyu güzel o yüzden dönüp duruyor demek ki rahatça dedi. Böyle yan pozisyondayken suyum falan gelicek diye korkuyorum:(
Semaarbs MeltemMydn yan derken sağa ve sola yatamıyorsunuz demi bende öyleyim sağa yatiyom ordan baskı sola yatıyorum ordan baski
Esum48 MeltemMydn benimkinin ayaklari asagida 33 haftaligiz 3 hafta sonra kontrolum var doktor pek umutvari konusmadi. 4 haftadir oyle duruyor cunku. Gittigimde donmemis olursa sezaryen tarihi vercek hayirlisi artik