Ebrar042 Smbemdy güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim sınavı hakkıyla kazanmayı nasip etsin hepimize. İnşaAllah güzel haberler ile dönüş yaparım
Minikbiranne35 Okurum ben de Rabbim çocuklarını kucağına almayı nasip etsin Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ebrar042 Kubracigimm Amiin inşaAllah Allah razı olsun. Eşim hep destekçim aslında aksi bir durum yansıtmadı hiç bir zaman ama ben ister istemez düşünüyorum. İnşaAllah bu günler geride kalır güzel günler yakındır. Teşekkür ederim
Ebrar042 skrbsrl çok geçmiş olsun size de Rabbim size hayırlı uzun ömürler versin. Çok teşekkür ederim
Ebrar042 Fasulyeninhikayesi Amiin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımıza şifa versin. Dualarınız için çok sağolun.
Sincaplarinannesi Ebrar042 Rabbim o iki evladınızı size bağışlasın meleklerinizle de cennette kavuşmak nasip olsun inşaAllah imtihanız büyük olmuş Rabbim içinize inşirah ferahlığı versin inşaAllah 1 Fatiha okudum. İsyan etmez sabır ederseniz cennette mükâfatını en güzel şekilde alırısnız inşaAllah🤲😔🌸
Sadeceanne2 Ebrar042 rabbim il evladınıda dana bağışlasın Her insana. Nasip olmaz kuzu senin 4 cennet meleğin var onlar seni orda bekliyor. Benim de 2,5 yaşında oğlum vefat etti 1,5 sene oldu evlat çok büyük imtihan şimdi 34+0 kızım ı bekliyorum. Bende
Ebrar042 Sadeceanne2 Rabbim size de sabır versin gerçekten evlat acısı bambaşka Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. İnşaAllah sağ Salim kucağınıza alın bebeğinizi
SuEmbal Ebrar042 okurken içim paramparça oldu rabbim yardım etsin ben kürtaj oldum bebeğimi kaybettim diye okadar çok ağlayıp üzüldümki sen aynı anda birçok evladını kaybettin çok dua ediyorum sana rabbim tez vakitte kucağına almaya nasip etsin rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın lütfen kendini suçlama takdir ilahi herşey allahtan rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 😔
Ebrar042 SuEmbal ne kadar üzülmeyin desem de üzüleceksiniz biliyorum çünkü rahme düştüğü an sizde anne oldunuz demektir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin. Hep şükredecek bir şeyler buldum ben. Mesela hep çok şükür aşılama ile kalabiliyorum kalamayadabilirdim diye düşünüyorum. Şuanda da çok şükür bebeklerimden daha ağır hastalar var diyerek şükrediyorum. İnşaAllah sağlıkla ikisini de kucağıma alır Çok şükür kavuştum evlatlarıma derim. Teşekkür ederim güzel dileklerin için