Ravziss Merhaba 5 aylık hamişler🥰 sanki ilk beş ayda çok fazla kilo aldım gibi sizler ne alemdesiniz?🤭 Normal mi yoksa diyet mi yapsam karar veremedim
Epifizbezi Ravziss 19+5 gebeyim :) 60 la hamile kaldım 55 kg oldum şuan 59 varım bu kilo almış sayılıyor mu 😂 ve doğum ne zaman normal mi sezaryen mi
BirAskMasali1323 Ravziss Ben 17+6 haftalığım 7 kilo almışım ben almak istiyorum kilo çünkü ben çok zayıfım ama bende alamıyorum sorun orda ilk gebeliğim
Sedaaekm Ravziss 18+4 ve alınan 6 kilo kendimi tutmaya çalışıyorum salsam heralde 15 kilo alırdım şu ana kadar😬😬😬
Bendiyebiri_ Ravziss 4 buçuk aya kadar kustum kilom 49 hamile kaldım 43 e kadar düştüm şuan tekrar eski kilomdayim daha fazla alamıyorum
Ravziss Epifizbezi nasıl ya zayıfladın mı🤭 Allah ım maşallah maşallah 🧿😍 Doğum ekim ayında inşaAllah ama nasıl olur Allah bilir😬
Epifizbezi Ravziss kız ne maşallahı günde 4 kez kusmayla zayıfladım işte sırrı bu 😂 yeni yeni kilo alıyorum . İlk gebeliğin ozaman senin. Sağlıklıca kucağına al doğum şekli farketmez 😊
Ravziss Epifizbezi yanii tabi kusma olayı kötü olmuş tabi ama bebişte sağlıklıysa fiziğini korumak ne bileyim çok iyidir diye düşünüyorum. İlk beş ayda 7 kilo aldıysam kalan 4 ayda ne olur onun stresine girdim🙄 ilk gebeliklerde daha mı çok kilo alınıyor?
Epifizbezi Ravziss evet ilk gebelikte fazla kilo alınıyor ama ilk 5 ayda 13 kilo alan var tatlıyı kesebilirsiniz ve ekmeği fark ediyor
Ravziss BirAskMasali1323 Zayıfken hamile kalınca iyi oluyor işte dert etmiyorsunda ben evlendikten sonra zaten 6 kilo almıştım şimdi onun üzerine bide 7 kilo alınca strese girdim 😬😬😬
Ravziss Sedaaekm Ay ay tek değilmişim çok iyi desteklediniz beni🤭 açıkçası sadece doğumdan sonra eski kiloma geri dönememek korkutuyor beni daha bi senelik evliyiz biraz kompleks yaptım sanırım fizik olayını🙈
Sedaaekm Ravziss bende kilo takıntısı olan biri olarak çok korkuyorum ama veririz inşallah yaaaa. He fiziğimiz illaki değişecek sonuçta doğum yapmış olucaz
nazel123 Ravziss benimde kusmayla falan geçti ama bünyem kilo almaya çok meyilli bundan sonrası mesele 😂