MelodyFairy Kızlar beni aydınlatın ya 2 kez aynı akıntım geldi ee devam mi ediyor yumurtlama ovulasyonn testimde yok 🥹 Biri gün içinde gelmişti değerlendirdim biri de az önce geldi ama bu ona göre aşırı şeffaf ve azdı
_Mother_ MelodyFairy akıntı bir kaç gün bile olabilir gün içerisinde değerlendirmiş olman önemli ama ovulasyon yok ise USG ile bakilmamis ise akıntı ile kesin yumurtlama diyemeyiz bu arada
MelodyFairy Kumral60 değerlendirme yaptım ama bilmiyorum ya eşim yarın nöbete gidecek ertesi gün 5 de gelecek Geldikten sonra akşamına yine değerlendirsem olur mu
Solmaz-Papatya Akışına bırak canım iki günde bir degerlendir inanki tutar ben inanıyorum bazen akıntı olur yumurtlama o gün olmaz bende ovalasyon yaptığım günler buna şahit oldum onun için söylim dedim😊
MelodyFairy Solmaz-Papatya yok akışında zaten sadece dikkatimi çekti canım ❤️teşekkür ederim eşim nöbetten geldiğimdeki akşam yine değerlendirirz nasip gerisi 🥹
Seher05_ MelodyFairy anladım canım teşekkür ederim bizde bir gün dolu bir gün boş devam ettik bazen iki gün bir gün boş umarım olmuştur 💖🌸😂