Buse344161 Merhaba hanımlar hoşgeldin bebek çantasını alan varmı nezaman başvurdunuz ne getirdiler bilgi verirmisiniz 30 . Haftalık hamileyim ben başvurabilirmiyim acaba
Mitan Buse344161 evet canım 28 haftalık olunca beledıyeye gidiyorsun gitmeden önce 153 ara ve öğren şuan da bebek çantası guncellenıyormus o yüzden sadece hastane cıkısı verıyor daha sonra gelecegını soyledı çantanın ben şuan 36+5ım daha çanta yok ama hastane cıkısı getırdıler
Pamuk Buse344161 Arkadaşım 153ü aradı,benim ve kendinin kimlik bilgi ve adresini verdi.27. Haftadaydik,10 gun sonra getirdiler.
Alpsmommm Buse344161 153′ü ara söyle başvuru yapmak istiyorum diye şuan güncelleme var ne zaman getirirler belli değil ben başvuru yaptım dağıtıma başlayınca haber verecekler
Buse344161 hepoyleolurzaten__ biyerde 28. Haftadan sonra başvuralabilir deniyordu. Ama genelde doğumdan sonra deniyor anlamadım🤷♀️😀 doğduktan sonra başvururum artık ozaman
hepoyleolurzaten__ Buse344161 İBB yenidoğan destek paketine bebek doğmadan başvuru yapıyorsunuz Hoş geldin bebeğim setine bebek doğduktan sonra yapıyorsunuz bebeğin kimlik bilgileri ile
yasemnkts Ben dün aradım kayıt oluşturdum dönüş yapacağız dediler. Bilgilerimi filan aldılar. Hamileyken başvurabilirsiniz
Buse344161 hepoyleolurzaten__ annem istanbulda ben evlendikden sonra kocaeline geldim burdada aynımıdır bilemiyorum
Gamzeylmaz28 Buse344161 28. Haftadan sonra başvuru yapabiliyorsun, ayriyetten sağlık ocağı 28 haftadan sonra süt kartı başvurusu yapıyor kağıdı sana veriyor bende 30 dayım suan yeni başvuru yaptım 153 ten çanta için , süt içinde belediyeye gitceksin
elifklc Buse344161 153 arayıp 28.haftanız dolduğunda başvuru yapabiliyorsunuz . ben başvuru yaptım fakat güncellendiğini söylediler çanta içeriğinin. pazartesi doğumum var hala elime ulaşmadı. en son 34.haftada aramıştım hala güncelleme halinde dediler
Lilipadq Gamzeylmaz28 29 haftalıkken başvurmuştum şu an güncelleme var demişlerdi. Dün aradılar salı günü gelecekler getireceklermiş. Bir de eğitim ister misiniz diye sordular olur dedim. Sanırım dağıtılmaya tekrar başlandı.
Gamzeylmaz28 Lilipadq anladım teşekkür ederim banada aynısı dediler ama geri dönüş yapmadılar bayramdan sonra yaparlar heralde , eğitim derken emzirme eğitimimi
Lilipadq Gamzeylmaz28 bana da 4 hafta sonra döndüler şu an 33.cü haftamdayım. Evet hemşire geliyormuş emzirme eğitimi bezleme gaz çıkarma falan sanırım. Salı günü gelecekler o zaman daha detaylı bilgilendiririm sizi😊