ela_celik 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim sayılır henüz tam kan sayımı yaptıramadım, bu sürede takviye olarak sadece Regenesis Max kullanıyorum içinde folik demir vs. varmış diye doktor yazdı, sizce yeterli mi?
Begleyna ela_celik merhaba bende 9+4üm normalde folidoce kullanıyordum doktorum folik asit ten sonra buna devam et dedi. İlacımın bitmesine 3 4 gün var. Doktorum önerdi banada. Geçten içerisinde birsürü vitamin ayrıca folik asit te var iyi bir takviyeye benziyor ilk defa kullanıcam. Birşey sormak istiyorum ilacı eczacı sabah tok yazmış ama ben çok fazla bulantı kusma yaşadığım için folik asiti gece atıyordum siz ne zaman kullanıyorsunuz acaba 😊🥰
Damlaozzz ela_celik Hamile kalmadan 3 ay önce başladım içindeki folik asit yeterli ekstra daha bir çok vitamin var 30 hafta oldu 2 doktorumunda tavsiyesiyle hala kullanıyorum
MorKelebek54 ela_celik bende ikk basta onu kullansim sonra doktorum ayrica demir ve magnezyum verdi. Belli bi haftadan sonra ekstra olarak doktorun vercek zaten hatirladigim kadariyla 3 aydan sonra
ela_celik Begleyna merhaba bende tok karnına kahvaltıdan sonra alıyorum genelde, gece değil de gün içinde alınabilir sanırım
Begleyna ela_celik hmm anladım en iyisi birde doktora sorayım gündüz hiç ilaç içemiyorum bulantıdan dolayı teşekkür ederim yinede