Ebuses Neslismom belirtileriniz nelerdi acaba? Afedersiniz akıntı var mıydı varsa nasıldı bugün ilk kez farklı geldi de o yüzden sormak istedim 🌸
_moom irem4556 o nasıl oluyor yaaaaaa benimde negatif çıktı kanda ama adette olmuyorum anlamadım bu isi 🥲
Mom6535 Ebuses benim gecikmenin 11. Günü bugün en son dokuzuncu günde kan verdim 0.16 idi hala geden giden yok az daha beklemeyi düşünüyorum. Adetinizin üstünden mi 45 gün geçmişti acaba yoksa son adet tarihinizin üstünden mi
Ebuses Mom6535 son adet tarihim üzerinden🌸 geç döllenme böyle inat yapıp deli edebiliyo insanı umarım mutlu haberler alırız ikimizde 🥰
Ebuses Cansu__1997 insaAllah salavat çekiyorum hep karnıma koyup🥹 birde bu gece rüya görmüşüm hamileydim, muhabbet kusuda gördüm neye çıkar bakalım 🥹
Cansu__1997 Ebuses umarım vardır ablamda senin gibi bekliyor 2 sene olacak onunda olur inşallah kaç senedir evlisin
Ebuses irem4556 ahhaha çok iyi ben kasık ağrısından ölüyorum şu an adet olacakmış gibi aynı yarında günüm olursam diye bi korku saldı😪