Ceylankarakus Bugün sürekli bişey akiyormus hissi var baktim beze akıntı vs sandım ama oda yok acaba suyummi sızıyor
Asila_arzu Ceylankarakus ay bu soruyu bende burda sormustum gülen olmuştu bana hakkımı onlara helal etmiyorum o hiss bendede olmustu cnm doktora sordum kontorul etti suyum degilmis sende istersen dokoruna bu sor
[silindi] Ceylankarakus yok yok hiç korkma.benden sürekli su gibi akıntı oluyordu gel korkuyordum acaba su mu diye.37 haftalık oldum hala oluyor o akıntı ve çok şükür suyu falan iyi.doktor su sızması öyle koaly olmaz dedi.kötü düşünme
Ceylankarakus Asila_arzu gülünecek bişey yok aslında neden güldüler ki çok normal ilk gebeligimiz bilgi alışverişi yapıyoruz burda ve bebeğin suyu sizadabilir illa birkerede boşalması gerekmiyordu diye bildiğim için şüphelendim bende zaten
Asila_arzu elifozkann hic sorma kendilerini çok bilmis saniyorlar hafta olarak senden ileriyese kendilerini profosör sanıyorlar
Ceylankarakus [silindi] benimde dün nişanim geldi. Ve ağrılarım vs vardı lekelenme de oldu bakiyorum şimdi akıntı da yok sadce bişey sızıyor giibi bakalım islancakmi😂😂
fatos41 Ceylankarakus nışanınız geldiyse olabilir ama camasırınızda ıslaklık olur yanlış duymadıysam eczanede bebeğim suyu olduğunu anlayabileceğimiz bir test satılıyormuş camasıra yerleştiriliyormus vs kullanmadım ama duydum bir sorun isterseniz olmadı ondan yapın içiniz rahat etsin
guneshusna61 Şüpheniz varsa kesinlikle doktorunuza danışın.ilk hamileliğimde 37 haftalık suyum bitmiş olarak acil olarak doğuma alındım..ve sızıntı şeklinde geldiği için anlamadım ve idrarla gittiği için bence kontrol olmakta fayda var