mrserdogan12_ Tam üçgen kısımda klitorisin üstünde etimde çatlak var ve sürekli oluyor nedir sebebi başına gelen bilen varmı ellerimiz kururda çatlar ya o şekilde dudakların içine doğru 2 çizgi şeklinde su değdikçede yanıyor
Zseda mrserdogan12_ Egzama olabilir. Doktorunuza danisirsaniz yönlendirme yapar. Ya kendi bir şey söyler ya da cildiyeye yönlendirir direk
Balyanaklikoalam mrserdogan12_ mantardan da o oluyor bizzat yaşadım doğumdan sonra ağır bir mantar oluştu yani hic belirti vermeden ilerlemiş hayatımda ilk defa başıma geldi ve korkunçtu o kadar zor geçti ki şu an hatırlayınca bile kötü oluyorum o süreçte aynı şey bende de oluyordu mantar yoksa kuruluktandır çünkü bende ilaçlar kuruluk da yapıyordu
Btm571 mrserdogan12_ idrarinizla alakalı olabilir iltihabiniz varsa eğer direk yara yapıp yakar mustela krem hametan yada travazol varsa kullanabilirsiniz faydası oluyor
mrserdogan12_ Mer3459 evet ya geçen ayda arkaya doğru yarıklar vardı hiç doğumda yapmadım daha öncede başıma gelmedi mantar idrar yolumu bilemedim
mrserdogan12_ Balyanaklikoalam hadi ya bişeyde yapmıyorum geçiyor kendi kendine ama anlamadan bakıyorum bi anda olmuş yine