Ensrmn Haydi bi tanışalım kimler aynı vakitte doğum yapacak hayırlısıyla bi kendini belli etsin birde nasıl geçiyor günleriniz🫠 Bize en son doktorumuz 24 Eylül demişti🥰
B-s-25-99 Ensrmn 21 haftalığım son günlerde sırtım çok ağrımaya başladı batıyor resmen ne dik oturabiliyorum ne uzanabiliyorum 😅
Ensrmn Kaderimmmm16899 kız bel değilde ayak tabanlarim çok ağrıyor ya bütün yük ayağımda sanki adım attıkça ayaklarım sızlıyor🤦🏻♀️
Ensrmn eminece93 geçmiş olsun kuzum git gide ağırlaştığımız için normaldir artık Rabbim sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🤲🏻👼🏻
Kaderimmmm16899 Ensrmn ben dün temizlik yaptım Ayaklarım dan belime vurdu agrı demek sende de agri oluyor 🤨😁
sudedemirr Bende dakikalar sonra 23. haftaya giriyorum, bebeklere ne giydireceğiz neler aldınız ? Ben daha hiç bir şey almadım 2. çocuk olmasına rağmen aklımda bir şey yok 🫶🏻😁
Kaderimmmm16899 sudedemirr bez aldım bide hastane çıkışı biberon aldım daha başka bişey almıcam ablasının birsürü eşya beşik herşeyi var😁
Ensrmn B-s-25-99 ayakta cok durunca bendede bel ağrısı çok oluyor kopacak gibi hissediyorum ya başlarda iyi gidiyorduk ama şimdi git gide zorlanmaya başladık🙈