Deryamira Kızlar betahcg değerim 196,4 çıktı çok az kanamam var korkup gittim keseyi göremedi gebelik Yok ama sen yine kan ver dedi kan verdim değerim bu çıktı niye kanamam oluyor anlamadım düşüyormu acaba şimdi yine gidiyorum hastaneye bakalım ne diyecek
ozgemree Deryamira hayırlı olsun canım hamilesin adet dönemin ise eğer kanama olabilir bende de olmuştu şuan 18 haftalığız doktora git belki ilaç verir bana vermişti 😇😇😇
Buklem Bence yarın yine tahlil yaptır. 100 üzeri gebelik sayılıyor. Ama kanama var diyorsun yat dinlen kalkma ve bir kadın doğumluya git. Gerçi daha yeni kese görünmez ama takipte kal derim
Deryamira Buklem aynen öyle dediler takip edeceğiz dediler progestan verdiler ama kanamam kahve rengi leke şeklinde devam ediyor
Abmel Deryamira canım bendede olmusdu aynısı ve doktorlar dıs gebelik dedi değerim 1191 salı gidcem bakalım inş kese gozukur doktorlar korkutuyo hep
Erten Ben ilk öğrendiğimde değerim 122ydi canım.hamilelik varda sen kendini yorma yat dinlen. Takip edin her sey yoluna girer inşallah🙏🏻