Deletedmom_116 Alakdkdks Dogurasiya akdar 13 kilo aldım doğumdan çıkar çıkmaz hepsini verdim catlaklarimla baş başa kaldım xjcnd
Seymaalp Tugbakn bende troid varmış hamilelikten once haberim yoktu 50 kilodan 73e çıkmıştım troidten kaynakliymis troid tedavim hamilelikte basladi muhtemelen metabolizmam hızlandı o yuzden kilo verdim sanirim
serpilsadan 173436 kızlar benim hiç karnım çıkmadı bebeğin hareketlerinide hissetmedim henüz normal miii?? 18 hafta içinnn
4yprakliYonca serpilsadan Benim göbeğim biraz vardı hamilelikten önce fakat 750 grama rağmen sisti biraz her bünye farklı tabi son randevumuzda doktorum bebeğin kesesi on tarafta hareketlerini 20. Haftalardan sonra hissedersin dedi belki sizin bebişte öyledir birse benim Bebiş sürekli asagda.
173436 serpilsadan ya ilk gebelikte daha geç hissediliyor diye duydum hep çevremden benimde ilk gebeliğim ben 21. Haftamda hissettim şuanda çok bariz hissetmiyorum bir şey kayıyor gibi içimde doktorum 24. Haftaya kadar çok normal demişti bana
aysegul1122 30+1 im. 63 ile hamile kaldım 69 olmuşum. Her şey iyi gibi böyle bakınca ama bunun 3 kilosunu 25-30. Haftalar arasında tek seferde almışım ondan totalde az almama rağmen hızlı aldığım için yine uyarı yedim doktorumdan 😂