TugbaZmn Booksandcats ilk gebeliğimde kızımda birşey alamamıştı durumlardan dolayı 3 yıl önce ama kaynanam ve Görümcem 1000’er tl göndermişlerdi o zamanın altın parasıydı 2inci gebeliğimi öğrendiğimde eşim çeyrekli bileklik yaptırmış getirmişti hediye olarak ilkinde birşey yapamadım doğum hediyem olsun şimdiden diye üzerine çok altın bilezik falan yaptık işleri açılınca sonra araba aldık onları kullanıp almasada gönül koymazdım yada istemezdim ben ya 🤔🤗🤣
Esma-12 Booksandcats Benim doğumum nasipse eylül başında olacak. eşimden 20 gr ajda bilezik istemiştim. Birde kaynımın ağustos ayında düğünü var. eşim bir ona birde bana her ay gr alıyordu bir iki. Ama nisan da kaza geçirdik arabamız pert oldu. 100-150 bin masrafı oldu suan tamirde. ve ben eşimin bana aldığı grları düğünde takıcam kendi bileziklerimi ise arabanın tamiri için vermeyi düşünüyorum. Hiç birşey isteyesim gelmiyor eşimden çok canım sıkılıyor
Zey__23__ Booksandcats ben öyle şakasına kurutma makinası istemiştim doğum hediyesi al bana diye aldı sağolsun başka da birşeye gerek yok şimdilik
Minikkk41 Minikkk41 ben kumtel aldım ama çevremde xiaomi ve pliphs kullanan arkadaşlarım da var aynı fikirdeyiz
Damla Booksandcats beğendiğim bir pırlanta yüzük vardı onu istemiştim tabi zorlayarak değil o da ilk fırsatta aldı sağolsun 🫶🏻
Selensse Booksandcats bana eşim sordu ben istemedim illa bişey kolye alıcam dedi tamam dedim sonra kaynanam zincir almış bende sonra Apple Watch istedim çok memnunum dkffm
Meltemm21 Booksandcats eşimden bişey istemedim doğuma çok var ama istediğim bir hediye var biraz belli ediyorum ama söylemedim bunu al diye onun düşünüp almasını bekliyorum
mineoksuz11 Booksandcats ilk kızımda kendi çok heveslenmişti maddi durumumuzda yoktu pek telefonum bozulmuştu o ara. iPhone alcam diye tutturmuştu hamileyken onu kabul ederim daha alma bişey bu yeter demiştim☺️ zaten özele götürmüştü o zaman o yetmişti yani. Şimdi olacak ya yine hamile iken tamir olmadı o telefon bozuldu 😂 değiştirdik aaa doğum hediyesi yine telefon mu dediler bi kaç kişi oda her çocuğa telefon mu alınır bozulduğu için aldık size ne diye çıkışmıştı bu kez şey diyo istediğini iste alcam kuyumcudan diye bilmiyorum valla bu kez düşünüyorum daha 😂 aslında kurutma makinesi isteyecektim geçen ilk kez çamaşırı asar mısın dedim astı ama sığdıramadı baya sinirlendi sen bu çileyi kaç senedir böyle çekiyor musun ben niye farketmedim bu ne böyle ipe sığmadı hemen kurutma makinesi almam lazımm diye söylendi dedim o hakkımı ona harcamayayım ses çıkarmadım hiç ahahahh
neanladinyurdagull Booksandcats bilezik istiyordum.Eşim 2 tane 48 gram 22 ayar bilenzik aldı kalıncana.Kayınvalidem ata kolye taktı bebeğime yarım altın taktı.Amnem kayinvalidemin taktığını görünce oda çeyrek bileklik bana taktı bebeğime küpe yaptırdı.6 aylık kızım bileklik ve kolye sürekli boynumda kızımın kupelerini de ben takıorum bilezikleri de gezmeye gittigimde vs evden çıktığımda market dışında takıyorum
Songul_33 İlk kızımda bişey istemedim. Diğer kızım 9 yıl sonra oldu onda altın zincir ucu istedim aldı. Şimdi oğlumda 30 gram burma istedim bakalım. 🤣🤣🤣 kızımla oğlumun arası yakın 1,5 yıl olacak doğduğunda kızım o yüzden zora sokmak da istemiyorum eşimi. 🥰🥰
e_blue_sky_a Booksandcats bizim evimiz çok küçük. Kurutmaya alan da yok. Eşim kara kara düşünüyordu bebek olunca ne olacak diye. Ben önerdim. Nemli mi bırakır kurutur mu muhabbeti geçti Bi ara. Çok şükür kurutuyor bosch serie 4 çok memnunum çekme vs hiç olmuyor ama bebeğinkileri ütü kurulugunda kurutuyorum çekmesin diye