Yaprakdokumuseverr Booksandcats 3 tane bilezik+kurutma makinesi+telefon aldı 🫶🏻 bu kadarı beklemiyodum ama şükür imkan oluştu. İstek değil ihtiyaç. 🤓
Fasulyeninhikayesi Booksandcats 2. Doğumunda kahve makinasi aldi simdi ise ne istiyorsun die sordu aslinda cok sey isterim ama esimi maddi olarak zorlamak.istemem saten kiradayiz 3. Bebegimiz olcak kati meyve sikacagi istedim sonucta onuda cocuklarim icin kullanacağım 🤲🏻🤰🏻❤
Nur5892 Booksandcats istemedim istesem sana en guzel hediye benim derdi kesin 😁😁😁 ama bi bilezik alsa cok sevinirdim 🫣
bebisliozlem mesajım böyle oldu bende SS aldım aşkım buyur dhshdh Annemler hacca gidecekti yazacaktım bu arada 🤣
Booksandcats bebisliozlem ay niye böyle oldu acaba ilk defa denk geliyorum 😬 her şey gönlünüze göre olsun ❤️ fizyoterapist arkadaşım elektrikli ana kucaklarını önermediğini söylemişti aklımda öyle kalmış siz de bi araştırın isterseniz 🫠
NGold Booksandcats Ben hiç şunu bunu istiyorum demedim ama hamile kaldığımı öğrendiğimizde 14promax almıstı doğumda bişey alır mı tekrar bilmiyorum eşim millete karşı boynumun bükük kalmasından hiç hoşlanmaz vardır bi süprizi kesin🤭
bebisliozlem Booksandcats aaa bilmiyordum tamam canım Canım bu arada bebeğim çok kusmaya başladı, reflü yatağı almak istiyorum kafası düzleşmesin diye de yastığı var yatağın böyle çantalı bir şey seyahatlerde de kullanmalık, almalı mıyım sence?
1zehrs Booksandcats durumunun olacağını bildiğim için bilezik istedim başak model ama elinde olmadığını olmayacağını bilseydim hiçbirşey istemezdim önemli olan sevgi saygı beraberlik ilk oğlumda yoktu mesela o almak istedi taksitle bişeyler asla istemedim düşünmesinin yeter olduğunu önemli olan bizim bunalmamamız maddi açıdan dedim sarıldık bebeğimize şimdi var ki istiyorum 😅😍
Booksandcats 1zehrs çok haklısınız dediğiniz gibi önemli olan sevgi saygı ben de aynı şekilde düşünüyorum yapamayacağını bilsem dile getirmezdim ki yapamayacağı zamanlarımız da oldu üstelememek lazım 🥹
Ipekulas Booksandcats şöyle haziran 18 evlilik yıl dönümümüz 4 temmuz doğum günüm doğumumda hazirana denk geliyor 😂 yıldönemünde çiçek yeter dedim bide yemek doğum günümde ratban istiyorum doğum hediyesi de 15 pro max alcam dedi ama 1 sene içinde 😂 acelesi yok dedik bakalım alcak mıı
Booksandcats Ipekulas benim de doğumum eylülde eylüle kadar vaktin var dedim ama sonradan da acelesi yok ne zaman paran olursa o zaman al ama mutlaka al dedim 🤭 bakalım ben de bekliyorum
Booksandcats bebisliozlem çok duydum reflü yatağını ama inanın hiç bilgim yok yanıltmış olmayayım 😔 2 yaşına kadar yastıkta yatmasın diyorlar ama tek bilgim o malesef
NerminAyla Booksandcats hayvan sevgisi güzel elbet de yeterince vardı. 6 tane bıldırcın, karınca çiftliği, bir köpek üstüne tavşan oldu😂 galiba bana hediye diye kendisine alıyor bunları. Yoksa ben dokunamıyorum hayvanlara alerjim var😅
Hulo2105 Booksandcats istesem isterdim ama gerek yok zaten doğum çok pahalıya çıkıcak e çekimi oda süslemesi falan istemedim bende. Doğumdan 2 ay sonra tatile gidicez o bana yeter❤️
aogoya Booksandcats ilk doğumumda 2m zincir ve çeyreklerle kelepçe Bu doğumumda akıtma kelepçe istedim 😂