Fatoss-16 Gizemanil1 banada verdi drum kasilmalar için ama suda eritilen formu genelde uygun gorulmuyomus arastirirken görmüştüm bir süre kullandiktan sonra drumdan degistirmesini istedim maden suyu tüketmeye calsiin ama ilacinizida ihmal etmeyin
Msydn6 Gizemanil1 kraplar ve kasılmalar için veriliyor banada vermişti doktor bazen içiyordum bazen içmiyordum beni ishal yapıyordu karnımı ağrıtıyordu o yüzden sade hapını isteyecem bir sonraki kontrolümde
Bendiyebiri_ Gizemanil1 bende kullanıyorum kasık ağrısı için vermişti bana az da olsa fayda görüyorum
Gizemanil1 Fatoss-16 doktor yazdı detayliya girdiğim doktor bişey olmaz harelde bebeğe benimki 30 tablet
1cocuk1bebek Bende kullanıyorum ilk bebeğşmdede kullandım kaşık ağrılarım için verdi regl olucak gibi ağrım oluyordu uyutmuyordu hafifledi
Gizemanil1 1cocuk1bebek benimde ağrım oluyor ama okadar çok değil yani uyutmucak kadar değil anlık oluyor 1 sn felan
1cocuk1bebek Bendiyebiri_ benimde ya kasıkalrım regl ağrısı gibi kız bebek bekliyorum ilk bebeğimde kızdı böyle birşey pek yaşamamıştım
Bendiyebiri_ 1cocuk1bebek benimki ilki oglandi sırt ağrısı çoktu ilaç kullanamiyodum şuan ikinci gebeliğim kız bebek kasık ağrısı sırt ağrısı ikisinin agrisida kalçama vuruyor oturup kalkmakta egilmekte çok zorluk çekiyorum
parliyokralice Bendiyebiri_ merhabaa magnorm kullandınız mı işe yaradı mı şu an aynı durumdayım çok ağrım var magnorm kullan dedi dr
kubraclskn Gizemanil1 Bende kullanıyorum 2 haftadır 2 hafta önce bir sırt ve bel ağrısı başladı böyle ne yatıcak ne kalkıcak çpk kötüydüm geçti çok şükür