tatlibebegim_ orkide123p3t 27 günlük olduk bizde kabız oldu gazı var huysuz tüm gün kucakta derken günlerimiz geçiyor🥹
Azra8Engin orkide123p3t bizde 13 dk sonra 4 haftalık olucaz 28 gündür doğru düzgün uyku uyumadık bebeğimiz biraz gazlı da 😍
EdaninBebegi orkide123p3t bizde 33 günlük olduk. Hamdolsun iyiyiz, dikişler de tamamen düzeldi çok şükür. Sütüm de dün ilk defa yeterli geldi mama takviyesi yapmadık. Sevinçliyim 🌸
nursahh2 Bebeğim ara ara kuru öksürüyo ciğerleri dinlendi bi sıkıntıda yok.. Bazen öğürüyo ama kusmuyo aşırı panik oluyorum sanki kusacak gibi ağzını açıp öğürmesi çok korkutuyo sizde de var mı benzer şeyler
orkide123p3t nursahh2 bende de oluyor çok normal bunlar sen neden üzdün kendini yanlız mısın o yüzen mi kafana taktın
nursahh2 orkide123p3t öksürme öğürme vs oluyor mu? Hayır aslında yalnız değilim eşim ailem yanımda ama ben onlarada söylemiyorum panik olmasınlar diye veya evhamlı demesinler diye🙈 Ama doktora götürücem yarın neden öksürüyoruz neden öğürüyoruz yani
Azra8Engin tatlibebegim_ seninle son adet tarihi, doğum tarihi aynı derken bebeler de ayni😁 depresyona girdim galiba
Elisaaikraaa Kızlar 22 gün oldu normal doğum yapalı 2 dikişim vardi ama bugün farkettim ki dikişimin olduğu yere peçete sürüyorum ve nokta boyutunda kan oluyo dikişlerim mi atti acaba ne yapmam lazim.
tatlibebegim_ Elisaaikraaa benim 28 gün oldu dıştaki dikişler gitmiş ama şişlik gibi bişey geliyo elime birde büyük tuvaleti yaparken benden de nokta gibi kan geliyo makattan geldiğini düşünüyorum
EdaninBebegi tatlibebegim_ bi tarafta bendede ufak bi şişlik var dikişimde, sanki küçük yağ bezesi gibi.