Merve5578 Bizde ilk isim olarak Gökçe ismine karar verdik ama yanına bir isim daha istiyorum. Amine Gökçe veya Gökçe Meva var aklımızda
FatmaKucuk Essahans Benim de ilk kızım Ayşe Hüma, ikinci bebeğim de kız ve 22+6yım bugün, nasıl bir tevafuk aramızdaki 🤭 Ben de Ayşe Hüma’ya uyumlu Nil Hafsa ya da Nil Vera düşünüyorum 😊
Essahans FatmaKucuk vera ve hafta benimde seçeneklerimde vardı. Nil en yakın arkadaşımın kızı. Bence Nilvera veya Nil Hafsa çok güzel bitişik istemezseniz Hafsayı kesinlikşe değerlendirin. Hüma ve Ahu aynı harfler gibi birde kızlık soyadım ceylan benim biz konuşurken kızım duymuş o tutturdu Ahu diye. Rima da dişi ceylan yavrusu demek🥰
mickey Merve171214 Baybars ismini biz de çok beğenmiştik ama eşim bu defa Mehmet olsun ikinciye artık dedi. İçimde kaldı çok beğenmiştim Baybars ismini. İsim çocuğunuza neler kattı,nasıl biridir
Seymaaogretmenn12 İlk kızımın adı Kumsal Ada 🩷 İkinci kızıma 31 haftalık hamileyim onun adıda Defne Asya🩷 olacak
Akkdkxjdndbn EsraaaKK bizde o ismi düşünüyoruz ama çevremizde hiç o isimde biri yok. Acaba nasil bir karakterde olurlar bilemedim. Hayırlı olsun simdiden:)
EsraaaKK Akkdkxjdndbn Metehan çok koyulan bir isim değil ama şuana kadar gördüğüm Metehanlar başarılı,sakin ve saygılı kişilerdi inşallah hayırlı evlat olur hepsi :) Anlamida çok güzel hükümdar demek 😇
Mineztrk izobellaaa-_- ilk oğlum Muhammed zeyd ❤️ ikinci oğlum Mustafa Zahid bebeğimi kaybetmeseydim oda Ahmed olacaktı