Swan97 Dilarac merhaba bunlar cinsiyet bilgisi değil. Cinsiyet kromozomuna bağlı anomalilerin taranma yüzdesi. Yani XO kalıtsal problemlemini saptama oranları %90mış XYY saptama oranları %91miş gibi
gulsahgunees12 Dilarac canım buna bakma raporda cinsiyet yazmıyor yasak çünkü bende fetal dna verdim bende de böyle yazıyor ama bu cinsiyeti yazan değil yaptırdığım yer doktoruma bildirdi
Btlshnnn Dilarac 91.7% xxy yazıyor ya orası canım bildiğim kadarıyla erkek Sonuç fetal DNA da hep net çıkıyor ablam ve eltilerimden biliyorum değişmiyor çıkan sonuç genelde
Btlshnnn Dilarac anladım ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sana sabır versin kuvvet versin inşallah 🤲🏻 herşey bizler için sınanmakta bizler için Rabbim dert verip derman aratmasın derdi veren dermanınıda versin vardır bir bildiği Allahın❤️
Swan97 Dilarac Türkiyede cinsiyet bilgisi hastalarla paylaşılmıyor doktorunuza gidiyor. O hastalıkları test ile bu oranlarda saptayabiliyoruz demek istemişler. Bu arada yorumunuzu gördüm geçmiş olsun rabbim yerini doldursun.
Swan97 Dilarac bu testlerde o hastalıklar da taranıyor. O hastalıkları %90 saptayabiliyoruz demek istemişler. Bütün test sonucunuzu görmediğim için cinsiyete bağlı sorunları göremiyorum bu kısımdan
Dilarac Swan97 doktorumuz da erkek dedi ama bununla bi bilgisi varmı diye paylaştım çok teşekkür ederim bilginiz icin