Teslimenursevil Şiddetli kasık ve karın ağrım var normak mi bu kadarı ya bacaklarım uğuşuyo sanki adet sancıları gibi
Lalaydnn Teslimenursevil bende hiçbir belirti yok sadece 3. Gün gecesi deli gibi bacak ağrısı yaşadım onun dışında hiçbir belirti yaşamadım şuan 6+4üz şükür 🤲🏻 ama bol bol yat öyle ağrın varsa bence
Gamzecabuk Teslimenursevil normal canım transferden sonra ben hamileligimi öğrendiğim güne kadar hep regli ağrı gibi sancı çektim bacağıma belime vuruyordu şuan 9 haftalık hamileyim. Allahim sana da nasip etsin bu güzel duyguyu ❤️
Teslimenursevil Lalaydnn hep yatıyorum aslında kuzum yemek dahi pişirtmiyolar herşey hazır önüme geliyo yani ama bu adet sancıları gibi ağrılar bilmiyorım bıgün bide bel ağrısı başladı hafif
Teslimenursevil Gamzecabuk ay ne güzel inşallah kuzum ya günlerde geçmiyo bu akiamda bu kadar ağrı olunca bi korktum sanki tutmadı diye
Merve99670 Teslimenursevil valla canım sana umut vermek istemem ama aynılarını yaşadım biliyor musun değişik bi bacak ağrısı her an wc ye gidip regl olacakmışım gibi bir his tam da o günlere başlamıştı
Gamzecabuk Teslimenursevil hiç korkma gerçekten tam regli olacak gibi yaşıyorsun her gününü. Hatta hamile kaldıktan sonra bile ara ara bu şekilde ağrılar oluyor.
Teslimenursevil Merve99670 bende çok fazla ümitlenmek istemiyorum ilkinde çok ümitliydim malesef olmadı yine aynısı olsun istemiyorum ama inşallah bu sefer olur🙏🏻