Sencevik77 Eliftncc hep göründü ilk görünmedi sonra biraz bacakları açtı pozisyonu değişti sonra böyle çıkıntı gözükmeye başladı öyle olunca doktor böyle bakınmasa erkek bildiğin bi hafta sonra tekrar bakmak istiyorum dedi
Eliftncc Sencevik77 anlıyorum benim de ilk pozisyondan olabilir gidiyor geliyor bacağını kapatıyor açıyor ondan da olabilir teşekkür ederim 😊
Rezan_korkmaz Eliftncc bence pipi canım benim de erkek şimdi 37 haftalık olduk bu resim 18 haftalıken vermişti ☺️💙🫠
Eliftncc Rezan_korkmaz siz hiç ilk attığım resimdeki gibi iki çizgi gördünüz mü ondan dolayı ben kızdan şüpheleniyorum doktorda kesin erkek demeyince. Henüz ilk bebeğim hiç fark etmiyor benim için sağlıklı doğusunda 🤲🤲🥰
Rezan_korkmaz Eliftncc evet canım ilk bakınca öyle bir görüntü var ama sondaki resimler pipi resmi gibi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Eliftncc Sencevik77 kordon mu pipi mi diye sormuştum siz bilgilisiniz tecrübelisiniz gibi geldi bana 😅 ilk gönderide paylaştım iki çizgi var acaba kız mı yoksa pipi mi 🤭
Sencevik77 Eliftncc bana erkek gibi geldi canım ben baktım en üstteki resimlere benim iki tane kızım var ben ikisindede görmüştüm kız olduklarını banada erkek gibi geldi senin resimler
Eliftncc @Sencevik77 @Fffffff @La_Liberte Bakabilir misiniz sizce pipi mi kordon mu iki beyaz çizgi var kız gibi geliyor. Doktor erkeğe benzettim emin değilim ama dedi.19 hafta oldu henüz kesin dememesi düşündürüyor😊 ilk bebeğim cinsiyet fark etmez merak sadece 🤣 
merveslife Eliftncc Haftadayız , ikiz gebeyim . Bir tanesi erkek dedi, ona ait ultrason görüntüsü de bu şekilde .
Eliftncc merveslife videoda pipi hep net var mı yoksa bazen büyük küçük bazen kayboluyor gibi mi acaba 🥰
merveslife Eliftncc cihazı oynattıkça görüntü gidip geliyor tabiki açıya bağlı olarak ama tam iki bacak arası açıda pipisi net görünüyor testisleri ile birlikte :) ben bu kadar net görebileceğimizi düşünmemiştim
Eliftncc merveslife hmm tamam benim de o şekilde ama doğru açıda bekletince beliriyor bakalım detaylıda kesinleşir inşallah 🥰