Buraya pozitif doğum hikayesiyle gelmek çok istiyordum hatta neler yapmadım ki normal doğum olsun diye ahududu yaprağı çayı, ananas, hurma, yürüyüş, squat aklınıza ne gelirse yaptım. 37+2 haftalık olduk zaten doktorum 38 olunca doğmazsa suni sancıyla doğurtturacaktı çünkü bebeğim iri bebekti 36+3 haftalık muayemde 3600 kilo dendi. Sancın geldi geldi gelmedi suni sancı diye anlaştık. 37+2’de evde sancım geldi saat öğlen 3 gibi hemen sıcak suya girip banyo yaptım sancım artınca muayene etsin diye hastaneye geldim doktorum yatış verdi 2 cm açıklığım ve nstde de sancım 120’leri buluyordu sen bu sancıyla gece 12’yi bulmaz doğurursun dedi gören ebeler öğlen 4’den ertesi gün sabah 9’a kadar sancı çektim ama halen açılmam 2 cm ne yaptılarsa açılmadı ebe çatalda eliyle açmaya falan çalıştı epey. Sonra doktorum geldi suni sancı verdiler onlada açılmam olmadı en son alttan ilaç verdiler ne normal sancı ne suni sancı hiç biri onun kadar canımdan can almadı resmen şuan o an ki çektiğim acıyı unuttUm hafızam sildi etrafı göremiyordum bile yinede normal doğurmak istedim ama bu sancıyla uzun saatler çekersin ama açılman çok az dediler doktorum konuştu ve sezeryane karar verdik yaklaşık 24 saat sancı çektikten sonra sezeryan olacağım ve dayanılmayacak bir ağrı içinde olduğum için kriz geçirmek üzereydim ameliyathaneye girdim ve komple bayıldılar beni sancım çok olduğu için sanırım ben 2 gibi çıktım. Tabi hemen bebeğimi sordum minik oğlum 4640 kilo doğmuş belkide normal diye devam etseydim şuan her şey farklı olabilirdi. Evet sezeryan istemeyen bir anneydim ama şuan iyi ki kabul etmişim oldu öyle ilk kalkış can alıyor şu bu falan olmadı bende herkeste aynı olacak değil benim acı eşiğim yüksek biraz Allah herkesinkini analı babalı büyütsün