Baharctn Hillalll progestan kullandığım için sürekli uyuyorum zaten dün fazla uykum vardı ağır işte yapmamaya özen gösteriyorum vitamin bol alıyorum bunları yapıyorum suanlik 😊
Hillalll Zeyneptekin1 ben daha önce hiç erken yapmadım en fazla günümden 1 gün öncesi yapmisimdir , bence beklemek gerek
Baharctn Zeyneptekin1 bugün de yaptım on beşinci günü yine pozitif gördüm idrar testinde ama hayırlısıyla yarın kan vercm
Gizliyim Baharctn canim bendede iğnenin 9 günü kasiklarimda agri beyaz akintm idrale çok çıkıyorum adet agrisi gibi ağrı var sence nedir
Baharctn Gizliyim bende de aynı ağrılar oldu beyaz akıntım fazla idrara çok çıkıyorum ve kasık ağrılarım oluyor bir hafta sonra test yapin olck inşallah pozitif çıkar benim de bugün on besinci gunum test yaptım silik çizgi çıktı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😊
Hillalll Baharctn bende de beyaz akıntı, kasık, bel ve bacak ağrısı çok çektim ama günüm de akıntım değişti rengi seffaflasti zaten hamile kalındığında kesik oluyormuş gününde akıntı öyle biliyorum
Baharctn Gizliyim kaşık ağrısı oluyor arada çok şiddetli değil ama çok çabuk geçiyor ilk gebeligimdr de aynı şeyi yaşamadım maalesef düşük yaptım atlı ay sonra tekradamdan gebe kalf meme ucunda koyulaşma ve belirginlesme var bunlar var sadece 🌹😊
Baharctn Gizliyim inşallah sınıflarımız.guzrl.olur regl.gununuz ne zmn birbirmize güzel haberler verelim 😊28 mayi benimki
Baharctn Gizliyim hayırlısı olsun inşallah sabırla beklemek gerekiyor rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin 😊🌹
Baharctn Hillalll evet dün verdim bugün de sonuçların çıkmasını bekliyorum sağlık ocagini arayıp ogrencm insallah size de haber veirirm ☺️
Baharctn Zeyneptekin1 dün kan verdim bugünde sonuçların çıkmasını bekliyorum inşallah çıkar size haber veriirm ☺️