Ea_aylms6 Yataşın reflü yatağı bana pahalı geldi. Sizin önerebileceğiniz kullanıpta memnum kullandığınız ürün var mı ? İlk fotoğraftakini kullanan var mı ? Bir de ikinci fotoğraftakini kullanan var mı reflü yatağı yerine onu alsam aynı işlevi görür mü ?
Hulo2105 Ea_aylms6 bende trendyoldan umay beybiyi beğendim hem çanta gibi olması çok iyi bir yere kalmaya giderken çocuğa hazır yatak resmen
Mucizeayla Ea_aylms6 bebeğimde reflü vardı yatak almamıştım iyi ki almamışım bu yataklar bı kaç aya küçülüyormus kullananlar hep öyle demişti bende bebeğin yatağın altına battaniyelerle eğim verdim kocaman bı reflü yatağı yapmış oldum hep o şekilde hafif eğimli yatırdım bir yaşına kadar desem yeridir 😂 bu tuzaklara düşmeyelim kapitalizm kölesi olmayalım 🤣🤣 bu arada bebeğim de öyle böyle reflü yoktu aşırı kusması vardı uyurken dahil hiç bı zaman bı risk olusturmadi bu sistem beni baya bı götürdü 😍
ngksu Ben trendyoldan umaybebek satıcısından aldım,gayet iş görür diye düşünüyorum eğimi boyu vs satıcı güvenilir emzirme minderini de ordan almıştım
ngksu Ea_aylms6 yandaki destekler yapışkanlı onları alt üst koyarsınız yastık koyarsınız nolcak canım😂
Ea_aylms6 Hulo2105 evet onu da gördün kullandınız mı bebeğiniz için ? Ya da biz yakın haftalardık sanırım karıştırmıyorsam😂
Hulo2105 Ea_aylms6 27. Haftaya giricemmm🌴 önümüzdeki ay alıcam canım bu ay çok şey aldım o yüzden. Yorumları çok iyi normal reflü yataklarına baktım o beyazlardan çok dandik duruyor beğenmedim bu yatak gibi ya anneme falan gittiğimde onda yatar işime gelir gün içinde de salonda yatar hep yatakta duracak değil ya bana mantıklı geldi o yüzden bundan alırım
Ea_aylms6 Hulo2105 bende yarın 26. Haftaya gireceğim. Reflü yatağında bebeğin kayma ihtimali de olabiliyormuş sizin aldığınız daha iyi sanırım. Biraz daha araştırayım
Hulo2105 Ea_aylms6 bir de yataş juno var biraz pahalı ama ben ilk onu alacaktım o da çok küçükmüş sanırım 3-4 ay kullanılıyormuş