Sevginur61 Soru uzun oldu ama devlette muayene oldum bebeğin ölçülerini vs hep sisteme girdiler bunları ben göremiyor muyum e nabızdan. Yani doktor sağolsun hiçbişey söylemiyor kilosunu boyunu merak ettim benimde görebileceğim bir yer yok mu
3_oglan_annesi Sevginur61 bnde bunu merak ediyorum bizim e nabizdan yoksa doktrun kendi sistemindedir
Esraalic Sevginur61 bende devlete gidiyorum doktor ultrasonla bakarken asistana söylüyor oda kaydediyor bende ordan dinliyorum ama kilosu şu diye diyo Allahtan ben sormadan
Fatoss-16 Sevginur61 bende kendi cabamla ogrendim iultrason kağıdının uzerindeki simgeler var google dan bakabilirsiniz😄 özele gittim bir kac kez devlette hem bilgi vermiyolar gecistiriyolar hem de eşleri odaya almiyolar hem devlet hem özel takipliyim
Maybeybi Sevginur61 e-nabiza girdiğinizde radyoloji görüntülerimde ultrason detayları mevcut ama bazıları yok bende anlamıyorum 😏
Sevginur61 3_oglan_annesi bu nasıl bi sistem her devlete gittiğimde şaşkınlıkla geri dönüyorum. Bunları bize söylemeyeceklerse biz neden gidiyoruz ki hastaneye
3_oglan_annesi Sevginur61 bn şehir hastanesi ne gidiyorum odada hem doktr hemde asistan var asistan bilgisayar başında doktrun ddiklerini not alarak yaziyo bnde o şekilde ogreniyorum bilgilerini bazıları var söylemiyor asla
2mnnosanne123 3_oglan_annesi evet bende 15 haftama kadar devlete gittim hiç bi şekilde iyidir şudur budur demedi soruyordum hocam bi sıkıntımı var yoo diyordu sadce bu kadar başka bişey yok şikayetlerimi söyluyordum ona bile cevap vermiyordu özele geçtim özeldeki doktrm hersyi tek tek anlatıyor söyluyor beni motive ediyor böyle oluncada aklımda soru işaretide kalmıyor
Sevginur61 Esraalic ben duymadım 2 hafta önce gittim diye yazmadılar sanırım şuan boy kilo bilgim yok
Sevginur61 Fatoss-16 ultrason kağıdı da vermiyorlar ki 😂 hiçbişey yok bende ikisine de gidiyorum şöyle 30.haftaya kadar devlete gideyim dedim şuan 25 haftalığız
Hlimee Maybeybi radyoloji de perinıtoloji bölümü yüklüyor İkili tarama testlerini falan Ekspertim yanlış yazmış olabilirim oraya da günlük muayeneleri yazıyorlar ben görüyorum Raporlama yapıyorlar . Doktor açıklaması ve kontrolde ne denildi ise Hemen yüklemiyorlar yalnız .
yenidenanne34 Sevginur61 ultrason kagidi vermiyorlar mi ? Veriyorsa orda yaziyor hepsi. Vermiyorsa e nabizdan radyoloji goruntulerime gireceksiniz orda oluyor
Fatoss-16 Sevginur61 banada ilk gittiğimde vermemislerdi kağıt yok demişti Dr bende ilk gebeligim ve eşimde cok merak ediyo demiştim rica etmistim Dr insafa geldi herhalde sonraki gittiğimde de verdi çok saçma vermemeleri
Sevginur61 Fatoss-16 benden önce odadan çıkan bayanın elinde ultrason kağıdı gördüm bende içeri girince verir misin dedim biz vermiyoruz makineden kaynaklı dedi daha da ısrar etmedşm
Bltcansu Ultrason görüntüsü de vermiyolar , doğru düzgün göstermiyorlar ben 15. Haftaya girdim kalp atışını bile dinletmedi gerisini sen düşün artık
Sevginur61 Bltcansu yazık günah bunları yaşamak en doğal hakkımız iki dakika kalp atışı duymak içinde özele her ay o kadar para verilir mi bu hastane sistemi çok can sıkıcıymış