Umutmirzainci Selam 28haftalık hamişler 🥰 nasılsınız kaç kilo aldınız bebiş kaç kilo kaç cm ? Çantanız hazır mı yoksa daha beklemede misiniz ? Hareketleri nasıl bebitonun 😁🤭🤩 sohbet edelim azıcık ✋🏻😍
Oyku60 Umutmirzainci yarın 27 haftalık oluyoruz henüz hazirlamadim canım çantamı 33 ten sonra çantami hazırlamayı düşünüyorum senin nasıl gidiyir 🥰
Mranaa Umutmirzainci ben çok kilo aldım 9 kilo aldım herlde bende 28 hastalığım vebis iyi hareketli oda 1100 gram civarında siz nasılsınız siz kaç kilo aldiniz bebek kac kilo hamilelikte rahatsız olduğunuzu vır şey var mi
Tugba1tugba Umutmirzainci benim 25 hareketli baya kıyafet aldım almam gerekenler var tabi daha beşik araba ilk bebeğimden var :) senin ağrıların var mı
Mranaa Umutmirzainci benimde şuan çoğu şeyim tam biraz bireyler kaldı ama çanta filan hatırlamadım 30.haftamda başlamayı dusunuyirum
Umutmirzainci Mranaa ben de 7 kilo aldım 🤦🏻♀️ dün dengesizin biri kamyon şoförü gibi olmuşsun dedi 🤦🏻♀️ hamile olduğumu bilmeyen biri ama yine de halsizlik bence 😵💫 veririz inşallah sağlıklı olsunlar da 🤲🏻
Umutmirzainci Mranaa bebito 1030 demişti sanırım 33 boyu.😍 o anda çok heyecanlanıp geriliyorum unutuyorum 🤷🏻♀️🤭
Umutmirzainci Tugba1tugba şükür ağrım yok ama gece çok uyanıyorum o mu tekmeliyor bilmiyorum ama sık kalkıyorum 🤦🏻♀️😁
Oyku60 Umutmirzainci Aslında hazırlayıp erkenden koymak lazım ne olur ne olmaz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza🥰 Bu arada 11 kilo almışım bende :(
Umutmirzainci Oyku60 akşam daha az yemeye başladım mesela bu akşam sadece salata yedim,sabah meyve kuruyemiş yiyorum öğlen tam kahvaltı,arada meyve sonra salata vs yoksa önünü alamıcam diye korkuyorum 😦
Busraapaydn01_ Umutmirzainci 27 haftalığız rekor bende 18 kilo aldım hamile kaldığımda çok zayıftım 😁 bebeğim de 32 cm 860 gram çantamı bugün ufaktan hazırladım ama 8. Aya girince inşallah daha detaylı düşünüyorum
Btlfth Bende 28 haftalığım 5 kilo aldım bebek 1058 g haraketli baya Dr iri bi bebek şeker testi yaptır diye zorluyor siz yaptırdınız mı
Umutmirzainci Btlfth bana da öyle dedi,yaptırdım bireycim çıkmadı,çok şükür,hatta şeker yükleme açlık tokluk şekeri baktır ters bi durum varsa yapalım dedi,ikisi de normal 🤲🏻
aslanmom__ Btlfth bende 28 haftalığım bebek iri dedi ama şeker yükleme testi yaptırmadım şeker ölçme cihazı aldım sürekli ölçüyorum yüksek cıkmıyor acaba neden iri
Btlfth Umutmirzainci bana sürekli ısrar edince Dr sinirlendim başka Dr aramaya başladım sırf hastane kasasına para girecek diye benim çocuğumun vücuduna neden gereksiz yere işlenmiş sıvı glikoz giriyor ve içeriğini bilmediğimiz malzemeler ben karşıyım açıkçası
Btlfth aslanmom__ benim aksine hamilelikten önce düşüyordu kan şekerim şuan bi sorunum yok gibi arada ölçtürüyorum bende bi sorun olmuyor
Umutmirzainci aslanmom__ beslenmene dikkat ediyorsan ya da yapısı gereği olabilir Benim önceki gebeliğimde de bebeğim öndeydi