Zeyyooo Bizim en son 32 de makat gelişti. Sert bir çıkıntı oluyo tam ortada bu kafası mı poposu mu anlayamiyorum. Bazen iki tane sertlik hissediyorum yanyana. Bilenler yardımcı olabilir mi
Bhrdgan Zeyyooo benimkide aynısı hep dikiliyor götü olarak yorumluyorum😂 hep arkası dönük çünkü ultrasonda başıda yukarda oldugu için poposunu dikiyor
Haticeburak06 Zeyyooo kafası olamaz😂 39 haftalığım bebeğim ters duruyor ama hiç kafasını o şekilde görmedim dediğiniz şekilde üstte oluyor o da poposu sizin bebişinde muhtemelen poposudur
Zeyyooo Bhrdgan yaa suan yani o sertlik popo mu oluyor ben 1 ay oldu gitmedim pazartesi gidicem İnşallah ama çok merak ediyorum
Zeyyooo Bhrdgan kız bizimki de inşaallah ilk zamanlar eliyle kapatıyordu yüzünü şimdi gösteriyor :)) doktor en son makat geliş dedi inşaallah dönmüştür bu ikinci gebeliğim ilki normal oldu bu da normal olsun istiyorum
Zeyyooo Haticeburak06 ay inşaallah poposudur ya altta da sürekli bi ağır hareketler yapıyor nefes aliyo sanki tabi onu hissetmek mümkün değildir de iste anlamadim
Zeyyooo tubaysima nasıl hareketleri peki ? Yukarıda mı sertlik var siz nasıl hissediyorsunuz ben bu kadar sert kafa olamaz herhalde poposu diyorum kendi kendime tam göğsümün altına dayıyor arada sipsivri oluyor orası
tubaysima Zeyyooo genellikle sağ yanıma poposunu dayıyor sola doğru ayaklarını uzatıyor tekmeler soldan oluyor ya da aşağı mesaneme doğru tekme atıyor . Aynı şekilde kendisini yukarı ittiriyor bazen nefesim kesiliyor gibi oluyor