Bihterrr Çok mu konulan popüler bi isim yaa başka isim bulamadım ama herkesin koyduğu bi isim de olsun istemiyorum başka öneriniz var mı?
amayinedeiyiilerledim Bihterrr Ayla koysanız nasıl olur 🤔 eşimin alyan anahtar seti var Alya ismi bana alyan ı anımsatıyor 😅🥲
Zmom Bihterrr kırmızı odada ki alya geldi aklıma. Vallahi o ismi de bir orda duymuştum. Kulağa hoş geliyor☺️
huzunluponcik cihangirgozde herkesin koyduğu bir isim olsun istemiyorum demiş sen umay diyorsun 😀 o artık çok popüler herkeste duyuyorum
1cocuk1bebek Benim ilk bebeğim kız adı Ülkü bu bebeğimde kızmış bizde şimdilik Akça ya karar verdik sağlıkla gelsinler
huzunluponcik Bihterrr ben almila koyacağım millet caydirmak için neler dedi de ben çok beğeniyorum eski tarihten bir kadının adı aynı zaman kırmızı yanaklı güzel kız demek algida diyen oldu kedi ismi diyen oldu 😅🤣
btytgy Bihterrr bence alya cok güzel bi isim. Biz de cok zor karar verdik benim de listemde alya vardı, herkeste olmasın anlamı güzel olsun o olsun bu olsun derken inşallah ilay koyacağız :)