Cennet-polat Merve_3351 sırf şöyle güzel bir fotoğraf olsun diye özele gidicem devlettekilerde bebek bile varmı yokmu belli değil oğlumda özele gidiyordum kızım olucak şimdi onda gidemedim ama anı olsun diye gitmek istiyorum
BirAskMasali1323 huysuz__ Erken doğum mu olmustu canım yoksa bebeğin bı hastalığı mi vardı maşallah Allah bağışlasın size 🥰nasıl buyumusler insan zannediyo hep öyle küçük kalicaklar diye bide çok küçük olunca acaba bu büyür mü diye hep sorup duruyo insan kendi kendine
gmz10 Azra8Engin maşallah 🧿 bizim kız da hep sağ el yüzünde duruyor☺️doğunca da öyle olur mu diyordum ki oluyor galiba😅
BirAskMasali1323 Hilal2901 Perinatoloji bölümünün daha mı görüntü kalitesi iyi sizce yoksa bilgi açisindan mi öyle dediniz sadece bizde detaylı ultrason yaptiracazda özelde bı hastanede radyoloji bölümü var sadece ama orası daha pahalı öteki hastanede perinatoloji bölümü var daha uygun bende kararsız kaldım hangisine gitsem diye parası önemli değil benim için hangisi daha iyiyse o bölüme gitmek istiyorum
Hilal2901 BirAskMasali1323 perinatoloji kadın hastalıkları üzerine okumuş ayrıntılı riskli gebelere bakan bölüm oldugu için daha kapsamlı anlayıp bakıyor. Randyoloji normalde daha uygun oluyor bunun içni. Yani perin. Gebe takibi yaparken sadece, radyoloji erkek hastanın örnek veriyorum fıtığına da bakıyor 😂
huysuz__ BirAskMasali1323 erken doğum ikisi de, çok şükür sağlıklılar 🥰kızım 960 gram, oğlum 2 kilo doğmuştu, nasıl olucak nasıl büyüyecekler diyodum tabi 🥲 ama doğan büyür hesabı işte ne yaşayacaksak her halimize çok şükür 🤲🏼❤️
Azra8Engin gmz10 bizim ki hep yüzünü kapatiyordu iki eliyle😁 doğdu şimdi hala kapatıyor 😁 biz açıyoruz o kapatıyor 😁
BirAskMasali1323 Hilal2901 Anladım canım ama görüntü olarak aynı dimi yani renkli ultrason 4D o konuda fark yok değil mi Fiyat konusuna gelirsek perinatoloji olan hastane 2000 dedi radyoloji olan hastane 3800 dedi kafam karıştı o yüzden o niye o kadar uygun yani perinatoloji daha uygun
Hilal2901 BirAskMasali1323 cihaz farkı olabilir. Cihazı kaliteli ise fiyatı yüksektir yani görüntüyü daha iyi veriyor olabilir. Bir de benim gittiğim yerde usb atmıstı fotoları sizin gideceğiniz yer verir mi bilmiyorum