Kubraakgn0 Kızlar doktorum bu resmi verdi %90 erkek ama kordonda olabilir sanki dedi sizce ne düşünüyorsunuz alttakilerde bacak arası boş gibi sanki ☺️
Nlfrr21 Kubraakgn0 benim oğlumun da böyleydi doktor erkek dedi ve erkek oldu çok şükür sağlıkla gelsin inşallah:)
Zeyyno_ Kubraakgn0 Banada aynı ultrasondan vermişti cnm dediğin gibi ilk %90erkektir ama Kordon’da olabilir deyip gönderdi sonraki kontrolünde yine erkek dedi ama ben devlete gittiğim için tam net olsun diye detaylı ultrasonu bekledim ordada Erkek dediler degismedi😄😄
Kubraakgn0 Nlfrr21 Amin inşallah da emin olamadım bi kordon olabilir diyince yanılıyor mu dedim 17. Haftadayız 2 hafta sonra detaylı var bakalım kesinleşir orda 😂
Kubraakgn0 Zeyyno_ Bizim bi arkadaşada %99 erkek demişler detaylıda kız olduğunu öğrenmişlerdi bende ondan bi şüphede kaldım 😂😂
Kubraakgn0 Aysesrt Valla aynı olayları o kadar çok duydum ki ondan detaylıya kadar emin olamıyorum 😂😂
Rojdademirkol Benim 14. Haftada %70 erkek dedi çünkü kordon mu pipimi karışıyor bazen. Oylede kaldı ama değişmedi . Sizinkide pipi gibi duruyor benimkinin de oyleydi