2cocuk1bebekk papatyamm_ 26 haftalikken 850 gramdi suan 27 olduk ne kdr oldu bilmiyorm 2 hafta snra kontrolumuz var
Okyanusolmak papatyamm_ 28+4 ☺️ sistim iyice. Yarın doktora gidecektim ama randevu bulamadım. Haftaya kaldı herhalde
Maviii_98 papatyamm_ henüz kontrole gidemedik pazartesi öğrenicez inşallah. 26 haftalıkken 850 civarı demişti. 🌸
papatyamm_ asli_pkz maşallah 🧿 ben daha gitmedim 29 unda randevum var canım gidicem insalh almıştır bizimkide öyle bu arada neler yiyiyorsn bebiş kilo alsın diye kuzu
papatyamm_ 2cocuk1bebekk 28 haftalık olduk hayla hazirliklara baslamadm diye bilirim hiç birşey almadık henüz toplu birsekilde almayı düşünüyorum
papatyamm_ Okyanusolmak 4 gün varmış aramızda senle bende aynı ya sistim ve agirlastim☺️ Allah yardımcımız olsun
Okyanusolmak papatyamm_ Amin amin ☺️ hiçbir şey almadık yazmışsınız. Bence indirimleri değerlendirin. Toplu alımlar çok zarar ettiriyor 🙄
2cocuk1bebekk papatyamm_ benim hazirliklarin bicogu bitti gibi bisey sampuan islak mendil bez fln kaldi onlarida hallederim abladan ve abiden kalanlar vardi bikacts bisey aldim. Besik anakucsgi lfn onlarida aldim