ipekkus Merhaba yeni doğum yaptım dogum yapalı 2 ay oldu merak ettigim doğumdan ne kadar süre sonra regl yani adet olmaya başlıyoruz emzirme durumu etkiliyor mu
Mucizeayla ipekkus emzirme etkiliyor mu bilmiyorum ben sağım yaptım hep 40 im çıktıktan hemen sonraki ay da ilk adetimi olmuştum 😂
ipekkus Zeynep299 Anladım canım teşekkür ederim bu kadar uzun sürdüğünü 👍🤗Tabii bilmiyordum ama merak ettim
Mucizeayla Yazmelegi_ hayır 2 seneye kadar normal kabul görülüyormus bı arkadaşım tam iki sene sonra olmuştu 🤣
ipekkus Mucizeayla benim 40 çıktı ama hala yok merak ettim belli süre var mı diye 2 sene de uzunmuş 1 seneye uzunmuş derken 😀
EsraaaKK ipekkus benim tüm akrabalarim çocuğu emzirmeyi bırakana kadar adet olmuyo. Bakalım ben nasıl olucam
Mucizeayla ipekkus bu arada ablamda ful emzirdi oda bı kaç ay sonra adet olmuştu sanırım emzirmekle alakası yok ama biran önce olursunuz inşallah biz kadınlar için büyük bir rahatlık aslında düzenli regl vücut rahatlıyor hormonlar yerine oturuyor ☺️
Dilek0638 ipekkus doğumdan 6 ay sonra adet olmaya başladım ve zaten çok sancılı geçen adetim vardı hiç bir değişiklik olmamış hep büyükler söyler ya doğurunca geçer diye o yalanmış 😁