Aycanby Hanımlar Kocaelinde ayrıntılı ultrason için önereceğiniz hastaneler ve fiyatları nelerdir yardımcı olur musunuz
twinsmom__ Aycanby gölcük tarafında aktif hastanesi var 2500liraya yapıyor Yada ali kahyada kadın doğum hast arayıp danışın ücretsiz yapıyorlar
Morrrr Özel hastane dersen ben özel aktif hastanesinde yaptırmıştır 2500 yada 2300 o araliklardaydi yanlış hatırlamıyorsam kocaeli şehir hastanesinde yapıyorlar ama randevulu sıra olmadığı icin ben mecbur aktofte yaptim en uygunda oraydi diyer hastaneler 3500 felandi kaçtane sorduysam suan 2 katı olmuştur herhalde
Aycanby Morrrr şehir hastanesinde bende randevu bulamadım bu sebepten özele yaptırcam yine en uygunu dediğiniz yer teşekkür ederim :)
twinsmom__ Morrrr peki hangi doktor yaptı orda devam ettiniz mi ben oraya devam etmeyi düşünüyorum da doğum için fln
Dietitian_mom twinsmom__ Özel Aktif’te 2500 TL detaylı ultrason. Kadın hastalıkları ve doğum doktoru Öner Aynıoğlu yapıyor detaylı ultrasonu. Normalde birçok kişinin uzun sürüyor ama benimki 15 dk falan sürdü, çok hızlı bitti yani. Ayrıntılı olarak anlattı. Bize bir dosya ve içinde sadece 1 tane renkli olan fotoğraf verildi. Eşimden de ultrason sırasında telefonla video çekmesini istedi. Bilmiyorum normalde de mi o şekilde oluyor. O doktorun takibinde değilim aynı hastanede kendi doktorum ona yönlendirmişti ama fiyat açısından uygun bence.
hatice__1 Aycanby ilk 13.haftamda gittim ikicinciye 19 haftamda gittim normalde 21-22 gibi detaylıya bakılıyormuş benim serklaj olabilme ihtimalim vardı o yüzden erken çağırdı beni
twinsmom__ Dietitian_mom ben tüp bebekle ikiz hamileyim İstanbulda yaşıyorum ama burda doğumda bana bakacak kimse yok ailemdr gölcükte, işte öner beyi duymuştum hatta bir kez muayeneye gittim doğumu yaptırabilir misiniz sadece son ay gelsem dedim güzel karşıladı beğendim yani Detaylı ultrasona bana gelirsin demişti O yüzden sordum doktoru biliyor musunuz diye İkizlerle zaten riskli bi gebeliğim var kafam çok karışık
badembal Bende 20. haftamda İzmit merkezde Semih Özerene gittim, muayene 40-45 dk sürdü tek tek her şeyi gösterdi açıkladı, muayene sonunda yazılı bir rapor ile CD veriyor. Bir olumsuzluk yaşamadım tavsiye ederim.