Berivanserkan Kizlarr kuafordeyim 34+1 günlük hamileyim annemle geldim normalde ama diplerim bembeyaz psikolojim bozuldu iyice saçımı boyamak istiyorum burdaki bayanlar birşey olmaz diyorlar var mı boyayan sacini sknti yaşayan...
ozgesel1seyler Berivanserkan 30. Haftamdayim organik boyayla iki kez boyattim yine dibim gelsin yine boyaticam. Onemli olan tek sey cam kenari hava alan bir yerde beklemeniz baskalarinin boya kokularini minimum solumaniz.
Svl Berivanserkan ben ilk gebeliğimde doktoruma organik boyayla boyayabilirmiyim diye sordum normal boyaylada boyayabilirsin bişi olöaz dedi boyattım.şimdi 2. Gebeliğim 35+3 bugun ombre yaptırmayı düşünüyorum
melasya ben 19 haftalik hamileyim ikinci gebeligim ilkindede simdide bu haftalarda bitkisel boya ile boyatmistim.nashi yada inoa amonyaksiz hic kokmuyo
melasya Berivanserkan o konuda bisey diyemiycem dr um belli bi haftadan sonra bitkisel boya ile boyayabilirsin dmisti.hamile iken hic normal boya ile boyatmadim
busrakorayeymen Bende 36 oldum bu hafta sorucam dogumdan once ombre yaptirmak istiyorum. Bakalim ne diyicek🙄
Berivanserkan Calyipso walla boyadım Allahım in izniyle birşey olmaz inşallah yaa maske taktim bakalim
Calyipso Berivanserkan valla gecen hafta bende arkadasimin sacini boyadim. Once aciciyla actim sonra boyadim. Cok sukurde birsey olmadi. Kuaforde de boyatiyorum