Hfzbyrk Merhaba arkadaşlar 27+2 deyim ve normalde hiç diş sıkıntı çekmemiştim ama 1 haftadır dişim çok sızlıyor hava alıyor sanırım benim gibi diş sıkıntısı yaşayan var mı? Sizce diş doktoruna gitmelimiyim dolgu yaptırılıyor mu? 🙏🏻🙏🏻
hunilimom Hfzbyrk ilk ve Son 3 ay bişe yapılmıyor kadın doğumdan izin belgesi isteniyor en kotu parol veriyorlar
Gulkant_24 Hfzbyrk bazıları yaptırıyor ama pek sağlıklı değil ben pirofen içtim ağrısı ciddi oranda azaldı normalde hamilelikle asla hiç kimseye ilaç önermem ama dok danıştım benim için sakıncası olmadıgını ve paroldan bir tık daha etken OLDUGUNU soyledi ve kullanmamda sıkıntı görmedi sende danış izin verirse kullanabilirsin Allah yardımcın olsun diş ağrısı hiç bir seye benzemiyor gerçekten
Gulkant_24 Hfzbyrk ilk üç ayda düşüğe sebep oldugu için son üç ayda da erken doğuma sebepten ilaç yazıyorlar sadece
Hfzbyrk Gulkant_24 Teşekkür ediyorum … haftaya kontrolüm var biraz sabredip doktoruma danışayım💙🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lilaaaaaa Hfzbyrk haftaya kadar vitamin ilac yogurt süt ihmal etmeyin lütfen. Ben bitik durumdayım vitamin azalmış diye. Başta diş sandim sonra dış etlerim iltahaplandi agzimda yaralar çıktı cok zorlaniyorum şuan.
aslanbeyy Sol taraf diş ağrısı sağ taraf 20 lik diş🥹çok kötü durumdayım. Bugün çay ağacı yağı aldım pamuğa koyup yarım saat beklettim şuanlık çok iyi geldi bugün doktoruma sordum sizde doktor onaylı kullanabilirsiniz dilerseniz . Size de geçmiş olsun🙏🏻😥