Gorkemm beybim0 ben süt sağma makinesi ile gelen biberonu kullanmıştım ama bilemiyorum bilen varsa diye üstte kalsın
aslhnkrts9 beybim0 ben lansinoh s başlıklı olanı aldım bebeğim iki aylık onu kullanıyoruz doğduğundan beri
sorybaby beybim0 ben chicco marka kullaniyorum hem yenidoğan için hem de 1-2 yaş için aldım çok iyi anne memesi zannediyor zaten meme reddi yapmadi tavsiye ederim
e_blue_sky_a beybim0 araya biberon girince bebek anne sütü emmiyor emse de süt istenilen gibi artmıyor. Bebek mama içince tokluğu olur ona göre meme emer süt de ona göre artar. İlla alayım derseniz cam olan güzel ama ucu sıfır olmayabilir sıfır alın yani en küçük no
Misal5 aslhnkrts9 ben de onu kullanıyorum, bebek 10 günlük biberondan bazen öksürüyor tıksırıyor içerken çok mu geliyor acaba diyorum ucundan, eczacı alışmaya çalışıyor dedi ama üzülüyorum 🥹
aslhnkrts9 Misal5 evet benim kızımda aynısını yaptı hatta başka biberon aldım onu tutmadı sonra alıştı düzeldi
Aerithma beybim0 ben Philips avent aldım. Henüz kullanmadım ama eltim kızı için kullanıyor onun önerisiyle aldım.
Birbahargunu Bence doğumdan sonra bebeğin durumuna göre alınmalı ben avent almıştım ama bebeğim beni emdiği için biberondan süt içmek istemedi memeden aldı hep hiç kullanmadim 0-6 aydi duruyor öyle