Hulyaismail Kızlar yarın detaylı ultrason giricem Gaziosmanpaşa asya hastanesinde cektiren var mi acaba bide tok mu gideyim
Burcu-2634 Hulyaismail 2022 yılında çektirdim tok karna girdim meyve suyu çikolata yemiştim baya 40 dk her şeyini inceledi sorun çıkmadı bi ara dönmedi sağ sola sağolsun doktor karnımı sallaya sallaya halletti o işi de 🙂
Seval58 Hulyaismail Bende o hastaneye gidiyorum 6sında doğumum var aygün hoca çok iyi ilgileniyor evet hastane biraz eski ama doktor önemli detaylıyıda orda yaptırdım 2000 tlydi hiç tereddüt etmeyin.
Burcu-2634 Hulyaismail inan hatırlamıyorum ama odası bodrum kattaydı galiba böyle köşe de bi yer ismini ama unuttum
Hulyaismail Burcu-2634 anladım canım hastane hakkında yorumlar iyi degil ama bilmiyorum orda aylik kontrolm ama kafam karıştı
yeni-annelik Hulyaismail ben ikili tarama testini orda yaptırmıştım ilgili bir doktor zaten kendi doktorumda o hastanede her ay hakan beye gidiyorum ben memnunum
Burcu-2634 Hulyaismail benim sadece detaylı orda olmuştu pek fazla bi işim olmadı o hastane de ama ilk girişteki sekreterler baya bi sıkıntı çıkartmıştı sağlık poliçem olmasına rağmen bi o yönden nefret ettim o hastaneden
Hulyaismail Madam27 oğuz beye gidiyorum normalde ben de oda dışarı yönlerdi ama dış fiyatları uçuk biraz
Madam27 Hulyaismail Hulyaismail benimde doktorum oğuz bey bende o sebepten bahçelievler medipolde yaptrdım 2600 dü diğer hastanelerde baya uçuktu cidden
Hulyaismail Madam27 inşallah iyi geçer yarin tok gidin diyolar bakalim tok gidicem bende hastanenin yorumları korktu beni bilmiyorum