Presnsesannesi Kızlar kontrole gittim bugün bebek kilosu 800 grm çıktı normalmi birde suyum biraz fazla dedi şeker yüklemesi önerilerin yaptricam suyu fazla çıkanlar neler yaptınız yardımcı olun lütfen 🥹
SrpYlmz Presnsesannesi suyum normaldi 24+1 de gitmiştim 755 gramdı o zaman için normal demişti ama sonradan şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra dengesiz çıkan sekerimden sonra bir hafta önde gidiyor bebeğin demişti doktorum fakat ben Google vs baktığımda bı ondelik gözükmüyor haftasına göre ama bilemicem şekerim cikti tabi diyet yapıyorum kilolu biri değilim ve kilo da almadım 3 kilo aldım toplamda şuan 26 haftalık hamileyim yani kiloya da bakmıyor şeker bir hafta diyet yap evde aç tok olc dedi cumartesi dahiliyeye tekrar gidicem göstericem bakalım dahiliye ne dicek
Busestl Presnsesannesi 25. Haftanın sonunda gitmiştim 855gr dı bence kilosu normal ama su fazlaysa şeker yüklemesi yaptırabilirsin
Teacherblue Presnsesannesi önceki gebeliğim de benim de öylr idi. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Yediklerinğze dikkat edin. Karnınız geriliyor mu sert gibi mi
Betulorn Bende bugun gittim 27+2 yim normalde bebek 25+3 görünüyor şeker yüklemesi yaptırdım o normal ama bebeğin kilosu 890 gr. 😒 geriden geliyor benim
Presnsesannesi Betulorn anladım cnm ne önerdi doktor peki haftasına göre geri olunca sağlıklı beslen yakasr haftanın merak etme
Betulorn Presnsesannesi şuan riskli gebelik polikliniğine yönlendirdi bakalım orayla uğraşıyorum 2 gündür sonuç ne olur daha bilmiyorum
Presnsesannesi SrpYlmz bnde çok zayıfım kiloya bakmıyor kesinlikle benim 3gebelgim jc böyle olmamıştı inssallah bor sıkıntı çıkmaz ama 24 ve 26 haftası şeker biraz fazla çıkılmış öylede duymistum
Presnsesannesi Peki ne yapmam gerekiyor normale dönmesi için suyun bu arada 2 3 gn önde dedi doktr kilosunu kilo önemli değil suyun biraz fazla diyince korktum yarın şeker yüklemesi olcak inşallah yüksek çıkmaz o sürede bnde yememe ve içmeme dikkat ederim