Momy22 Arkadaşlar bir an canım çekti meyveli soda içtim asitli diye biraz korktum birşey olmaz değil mi
Aylaa123 Momy22 niye korkuyosunuz asidi bebeğimi eritcek 😂 hiç bişey olmaz kendinize niye evham yapıyosunuz 😂
Adile_aksoy Momy22 aslında maden suyunu çok öneriyorlar kalsiyumdan dolayı sodayı bilemem ama hiçbir şey olmas bence aşermişsin sonuçta 😂
Alyami Momy22 kusura bakmayın ama yorum yapacaktım da vazgeçtim şaka gibi postlar 🙄🙄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mervemurat16 Momy22 soda zararlı değil sade soda tüketimi öneriliyor hatta ama meyveli sodanın içinde aroma verici madde olduğu için önerilmiyor bir taneden birşey olmaz dikkatli tüketin
Tugces09 Sade doğal mineralli suyu bu aralar hergun tüketmeye başladım içeriğine bakarak alıyorum magnezyum kalsiyum vs yararlı olduğunu düşünüyorum…
Nergis281018 Momy22 ben bı şişe kola bitirmisligim var yani abartiyorum ben sen ohle yapma ama yani sodanin çokta zararo yok bence
Aylaa123 kahvesever__ ben gün geçtikte daha çok şaşırıyorum öyle şeyler okuyorum ki her gün bi üst levele çıkıyorız 😂
Hulo2105 Momy22 yani ne desem bilemedim be canım 😂 hamileliği kendinize neden zehir ediyorsunuz yahu bebek midemizde mi sanki 😂 ben bazen her gün içiyorum faydası bile var
Buseirgit Momy22 bebeğin erir birde soğuk içtiysen dondurdun çocuğu içerde 🙄 Allah aşkına ne olcak soda dan