Deletedmom_789 Kızlar zaten 23.haftadan beri geliyor şuan 32 haftalığım ve durmuyo artık sütyen değiştirmekten yoruldum sütyenim ıslak ve yapış yapış oluyor neden bu kadar çok geliyor ??
Zmom Deletedmom_789 nedenini bilmiyorum ama maşallah deyin doğumdan sonra da aynen devam etsin bol bol olsun😂 gögüs pedleri kullanın sürekli sütyen değiştirmektense.
Nur8948 Deletedmom_789 oh ne güzel işte keşke bnm de gelse 🧿 süt gelicek mi gelmicek mi korkum olmaz 🙈 35haftadayım gelirse 37de falan mutlu olurum şahsen 😁😁
Minigiim-vebenn52 Deletedmom_789 kız herkese söyleme nazar olursun muhtemelen bi hormon var adını unuttum onu çok salgılıyor demekki vücudun 🧿
Zmom Deletedmom_789 aynısını yaşıyorum ve artık rüyama geldi bebeğimi emziriyordum gıdıklanıyordum 😂😂 her şeyi ilk defa yaşıycam ben de bilmiyorum ki çokkk heyecanlıyım valla😍 sizin doğum benden önce inşallah sağlıkla gelirler🌼🌼
Zmom Adile_aksoy evet gelenler oluyor bazen de su geliyor herkeste olmuyor sanırım. Aslında göğüslerle uğraşmamak gerekiyor doğumu tetikleyip bebek sağlığına zararlı diye biliyorum. Yani gelmemesi de normal diyorlar