bebeimibeklerken33 Kullanıpta çok memnun kaldığınız airfryer var mı? Veya memnun kalmadıklarınızı da yazar mısınız
ASE6154 bebeimibeklerken33 ben xiaomi kullanıyorum eğer az kişiyseniz evd egayet kullanışlı ve yeterli
matmazellayy bebeimibeklerken33 Luxell xxl çok memnunum hem geniş hem çok lezzetli onda yapıyorum herşeyi birde uygun ben çok çok memnunum
Tinkivinkii bebeimibeklerken33 3 senedir Philips xxl kullanıyorum pişiriminden çok memnunum. Tek eksisi temizliği maalesef çok zor🥲
Zeyneppx Tinkivinkii bende temizliğini sorayım bari bacım nasıl temizliyorsun üst kısmı siliyorum geçmiyor ne yaptıysam geçmiyor
Tutaste_ bebeimibeklerken33 hiçbiri bence rezistans i yağ kaplıyor silinmiyor da ben alicaktim vazgeçtim.youtube a yazarsanız görürsünüz airfryer rezistans temizleme diye
Zseda Tutaste_ yoo her pisirimden sonra düzenli silindiginde hiçte yag kaplamiyor. Bi patates kızartması,biber kızartması yapıp mutfakla ocakla ugrasacagima rezidansi nemli bezle silmek daha kolay 😀
Hulo2105 bebeimibeklerken33 phılıpsinki var küçük modeli 1.5 sene olacak çok memnunum. Patlıcan biber patates kızartması köfte et tavuk herşeyi yapıyorum elim ayağım resmen. Yağım da bitmiyor çıkarana Allah razı olsun ekmek bile kızartıyorum😂
Aysegul166 bebeimibeklerken33 karacanın xxxl kullanıyordum 9 lt di aşırı plastik gibi koku bırakıyordu hiç memnun kalmamıştım
Damlaozzz bebeimibeklerken33 Philips kullanıyorum bende L modeli iki kişilik parçalarıda kolay temizleniyor işim bitince makineye koyuyorum pratik bir ürün