Mervee96 Kızlar buraya giden var mı emel hanima gitmiştim memnun kalmıştım ama burda doğum olmuyor diye biliyordum ama başka yere yönlendiriyorlarmış galiba bilgisi olan var mı ?
Aslinuur Mervee96 Merhaba canım bende arnavutköyde oturuyorum 1 sene olmadı buraya taşınalı bende ilkten arayış içine girdim ama orası tıp merkezi olduğu için tercih etmedim medipol bahçelievlere gidiyorum bence sende bi hastane araştırsan iyi olur
Mervee96 Aslinuur doğum olmuyormuş burda ama farklı bı yerde galiba yapılıyormuş doktoru çok beğenmiştim açıkçası farklı hastaneye yöneldim ama ordaki doktoru çok sevemedim napacam bilmiyorum senin gittiğin doktor nasıl canım bi de fiyatları nasıl doğum
Zeynepp36 Aslinuur Merhaba bende hastane arayışındayim memnun olduğunuz doktor varmı birde fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz
Htchma1 Aslinuur merhaba nerde doğum yaptınız acaba bende arnavutköyde oturuyorum doktor arayışına girdim
Aslinuur Mervee96 Bahçelievler medipol hastanesi necla ülkere gidiyorum gayet memnunum çok güzel hanımefendi bir doktor muayenesi 900 tl nst ücretleri 215 tl doğumuda hastaneyi arayıp sorsanız daha iyi olur net hatırlamıyorum fiyatları